24 Apr 2019
Ultima ora
Home / Actualitate / Targoviste: Contract de finantare pe fonduri europene „Imbunatatirea infrastructurii educationale prin extinderea, reabilitarea, modernizarea si echiparea Scolii Gimnaziale „Mihai Viteazul”

Targoviste: Contract de finantare pe fonduri europene „Imbunatatirea infrastructurii educationale prin extinderea, reabilitarea, modernizarea si echiparea Scolii Gimnaziale „Mihai Viteazul”

În urmă cu o săptămână, a fost semnat contractul de finanţare pe fonduri europene care vizează proiectul cu titlul „Îmbunătăţirea infrastructurii educaţionale prin extinderea, reabilitarea, modernizarea şi echiparea Şcolii Gimnaziale „Mihai Viteazul” din Târgovişte, jud. Dâmboviţa, ieri a fost semnat şi contractul de execuție de lucrări.
Valoarea totala a investiției este de 18.496.227,26 lei (inclusiv TVA), din care 14.887.340 lei (inclusiv TVA) reprezintă valoarea de execuţie, iar implementarea echivalează cu transformarea din temelii a unității de învățământ amintite, care va fi reabilitata în întregime, se vor construi nu mai puțin de 6 corpuri noi de clădire, realizându-se creșterea numărului de săli de curs de la 22 la 36, se va construi o sala de festivități, se va extinde sala de sport, se vor construi grupuri sanitare si vestiare aferente zonei sportive, la care se adaugă o clădire tehnica.
Durata maximă de execuţie este de 12 luni. Cu acest proiect, municipalitatea târgovișteana bifează primele 2 investiții finanțate în cadrul axei specifice dedicate infrastructurii educaționale, pe componenta de finanțare care se adresează celor 7 județe din Regiunea Sud-Muntenia, a spus primarul municipiului Târgovişte,  Cristian Stan.

 

Autor Florent MOCANU

Lasa un comentariu

automatizari porti Bucuresti oferte last minute egipt
sejur individual
cabinet kinetoterapie Bucuresti hormigon impreso alicante
beton amprentat
beton amprentat

beton amprentatdetergenti rufe
avocat ploiesti
avocat suceava tractari auto nadlac
pelerinaj israel
tractari auto nadlac laminina
case in rate iasi
montaj tapet
hotel barlad
hotel iasi avocat ploiesti stiri botosani - pahar carton
- hormigon impreso alicante
- cursuri contabilitate Bucuresti
- dezmembrari microbuze Iasi
- realizare site web
videochat constanta cabina foto bucuresti gradinita sector 1
creare magazin online promovare site creare site web traduceri autorizate Iasi creare magazin online promovare Google Adwords dezvoltare aplicatii web promovare site web Campanii de link building Promovare Google creare portal imobiliar creare portal stiri
» realizare site web
bijuterii argint Pandora
cazare pensiune Sinaia
tavane extensibile