05 Apr 2020
Ultima ora
Home / Actualitate / Targoviste: Asistatii sociali, tot mai putini in orasul nostru!

Targoviste: Asistatii sociali, tot mai putini in orasul nostru!

In luna aprilie a acestui an, municipiul Targoviste a inregistrat cel mai mic numar de asistati sociali de la intrarea in vigoare a Legii nr. 416/2001, privind venitul minim garantat, deci din ultimii aproape 20 de ani.
Astfel, numarul dosarelor a scazut la 276, in conditiile in care, in anul 2016, numarul acestora se apropia de 500, iar anii anteriori oscila intre 800 si 1000 de dosare.
Totodata, in aceeasi luna, municipiul Targoviste a inregistrat si cel mai mic numar de scutiri medicale aferente asistatior sociali, de la intrarea in vigoare a Legii nr. 416/2001, privind venitul minim garantat. Astfel, numarul de adeverinte medicale de scutire de efort a scazut la 35, in conditiile in care, in aceeasi perioada a anului trecut, numarul adeverintelor era de peste 150, iar acum 2 ani, se inregistrau 235 de astfel de documente.
In egala masura, ne asiguram ca sunt realizate orele de munca obligatorii, sub sanctiunea pierderii, de catre cei care se sustrag de la indeplinirea obligatiilor legale, a dreptului de a beneficia de ajutor social, a precizat primarul municipiului Targoviste, Daniel Cristian Stan.

Autor Florent MOCANU

Lasa un comentariu

automatizari porti Bucuresti cabinet kinetoterapie Bucuresti mobilier scolar beton amprentat
beton amprentat

beton amprentatdetergenti rufe
Béton Imprimé Montpellier Laminina Beton amprentat Inchirieri atv Bran Epilare cu ceara Iasiavocat suceava tractari auto nadlac
tractari auto nadlac case in rate iasi
montaj tapet
hotel barlad
hotel iasi avocat ploiesti - pahar carton
- realizare site web
videochat constanta cabina foto bucuresti gradinita sector 1
creare magazin online promovare site creare site web traduceri autorizate Iasi creare magazin online promovare Google Adwords dezvoltare aplicatii web promovare site web Campanii de link building Promovare Google creare portal imobiliar creare portal stiri
» realizare site web
bijuterii argint Pandora
cazare pensiune Sinaia
tavane extensibile