20 sept. 2020
Ultima ora
Home / Actualitate / Targoviste: 4 statii de reincarcare pentru vehicule electrice montate in judet

Targoviste: 4 statii de reincarcare pentru vehicule electrice montate in judet

Astazi, a inceput montarea celor 4 (patru) statii electrice de reincarcare pentru vehicule electrice şi electrice hibrid plug-in!

 Activitatea se realizeaza in cadrul contractului de achizitie publica de produse privind furnizarea, montarea, instalarea si punerea in functiune a 4 (patru) statii de reincarcare cu putere inalta in curent continuu 50 kw, aferente obiectivului: „Dezvoltarea infrastructurii de alimentare a autovehiculelor cu energie electrica prin achizitia a 4 statii de reincarcare pentru vehicule electrice şi electrice hibrid plug-in”!

 Valoarea contractului este de de 576.000 lei fara T.V.A, iar finantarea este asigurata in cadrul „Programului privind reducerea emisiilor de gaze cu efect de seră în transporturi, prin promovarea infrastructurii pentru vehiculele de transport rutier nepoluant din punct de vedere energetic: stații de reîncărcare pentru vehicule electrice şi electrice hibrid plug-in”, gestionat de Administratia Fondului pentru Mediu.

Cele 4 statii de reincarcare pentru vehicule electrice sunt montate in urmatoarele locatii: strada Ialomitei (in vecinatatea Complexului Turistic de Natatie), parcarea de langa Piata Baratiei, strada Justitiei (langa Casa Armatei si stadion), parcarea de langa BRD (vis-a-vis de Biblioteca Judeteana).

Statiile au o capacitate de minim 2 incarcari/ora/statie de incarcare, vor fi montate pana cel tarziu maine si puse in functiune luna aceasta, ne-a spus primarul municipiului Targoviste, Cristian Stan.

Autor Florent MOCANU

Lasa un comentariu

automatizari porti Bucuresti mobilier scolar pressione alta cosa fare beton amprentat
beton amprentat
Béton Imprimé Montpellier Beton amprentat Inchirieri atv Bran Epilare cu ceara Iasiavocat suceava case in rate iasi
montaj tapet
avocat ploiesti - pahar carton
creare magazin online creare site web traduceri autorizate Iasi creare portal imobiliar creare portal stiri
» realizare site web