18 Iun 2019
Ultima ora
Home / Actualitate / Buzau: SAS IPJ – castigatorii competitiei Cupa Structurilor Speciale de Interventie – editia a V-a

Buzau: SAS IPJ – castigatorii competitiei Cupa Structurilor Speciale de Interventie – editia a V-a

În perioada 10 – 14 septembrie 2018, Poliția Română, prin Serviciul Independent pentru Intervenții și Acțiuni Speciale, a organizat o competiție tactico-aplicativă ce   s-a adresat structurilor de intervenție din întreaga țară.

Competiția a urmărit dezvoltarea abilităților de intervenție ale polițiștilor în situații excepționale, la eveniment fiind invitați luptători din trupele speciale de intervenție din întreaga țară, atât din cadrul Ministerului Afacerilor Interne – Poliția Română, Jandarmeria Română și Poliția de Frontieră, cât şi din cadrul Ministerului Apărării Naționale și Serviciului Român de Informații.

Au participat 51 de echipe dintre care 6 au reprezentat Serviciului Român de Informații, una Inspectoratul General al Poliţiei de Frontieră, o alta a reprezentat Direcţia Specială de Intervenţie a Peniteniciarelor precum şi Brigada Specială de Intervenţie a Jandarmeriei.

Pe parcursul competiției, luptătorii au participat la probe de anduranță fizică, de tragere cu armamentul din dotare, de îndemânare în trecerea diferitelor obstacole, în abordarea cărora sunt puse la încercare atenția, concentrarea, rezistența fizică și psihică, capacitatea de a gestiona situații deosebite și a lua decizii rapide. Totodată, au avut loc simulări de scenarii tactice, pentru rezolvarea cărora sunt necesare abilități deosebite, specifice trupelor speciale.

În urma tuturor probelor parcurse, echipa Serviciului pentru Acţiuni Speciale care a reprezentat Inspectoratul de Poliţie Judeţean Buzău a fost desemnată caştigătoarea competiţiei.

Autor Florent MOCANU

Lasa un comentariu

automatizari porti Bucuresti cabinet kinetoterapie Bucuresti hormigon impreso alicante
beton amprentat
beton amprentat

beton amprentatdetergenti rufe
Béton Imprimé Montpellier Laminina Beton amprentat Inchirieri atv Bran Epilare cu ceara Iasiavocat suceava tractari auto nadlac
pelerinaj israel
tractari auto nadlac laminina
case in rate iasi
montaj tapet
hotel barlad
hotel iasi avocat ploiesti - pahar carton
- hormigon impreso alicante
- cursuri contabilitate Bucuresti
- realizare site web
videochat constanta cabina foto bucuresti gradinita sector 1
creare magazin online promovare site creare site web traduceri autorizate Iasi creare magazin online promovare Google Adwords dezvoltare aplicatii web promovare site web Campanii de link building Promovare Google creare portal imobiliar creare portal stiri
» realizare site web
bijuterii argint Pandora
cazare pensiune Sinaia
tavane extensibile