20 Iul 2019
Ultima ora
Home / Actualitate / Runcu, Dambovita: Festivalul Haidook Summer Fest, editia a doua

Runcu, Dambovita: Festivalul Haidook Summer Fest, editia a doua

13510892_1370361756310895_1831538277357287350_n

Cea de-a doua ediție a Festivalului Haidook Summer Fest 2017  se va desfăşura în zilele de 8 şi 9 iulie 2017, la Runcu, judeţul  Dâmboviţa.

   Festivalul îşi propune să celebreze şi să reînvie spiritul haiducesc ce arde mocnit în tinerele generaţii, de aceea nimic din ceea ce se întâmplă la Haidook Summer Fest nu este ales întâmplător. Zona Runcu, situată la poalele munţilor Leaota, este o locaţie cu tradiţie. Legendele spun că este un ţinut în care legendarii haiduci sălăşluiau în inima codrului verde, localnicii oferindu-le adăpost şi hrană în vremuri de restrişte.

   În acest context caii, prietenii de nădejde ai haiducilor, nu aveau cum să lipsească, în egală măsură mâncarea bună, băutura rece şi muzica de voie bună. Aşadar, Haidook Summer Fest este despre NATURĂ, CAI şi TRADIŢIE.

   Aşa că dacă ţi s-a făcut dor de o câmpenească cu mâncare aburindă la ceaun şi băutură rece, cu muzică pentru sufletele care iubesc libertatea şi nu în ultimul rând, cu spectacole cu cai frumoşi, te aşteptăm cu drag la Runcu pe 8-9 iulie. Maeştri bucătari ce vor încânta pe aceia dintre noi care apreciază bucatele alese la ceaun. Iar alături de ei şi alţi haiduci moderni vin să se distreze alături de noi pe parcursul întregului eveniment.

     Intrarea este liberă!

 

Autor Florent MOCANU

Lasa un comentariu

automatizari porti Bucuresti cabinet kinetoterapie Bucuresti hormigon impreso alicante
beton amprentat
beton amprentat

beton amprentatdetergenti rufe
Béton Imprimé Montpellier Laminina Beton amprentat Inchirieri atv Bran Epilare cu ceara Iasiavocat suceava tractari auto nadlac
pelerinaj israel
tractari auto nadlac laminina
case in rate iasi
montaj tapet
hotel barlad
hotel iasi avocat ploiesti - pahar carton
- hormigon impreso alicante
- cursuri contabilitate Bucuresti
- realizare site web
videochat constanta cabina foto bucuresti gradinita sector 1
creare magazin online promovare site creare site web traduceri autorizate Iasi creare magazin online promovare Google Adwords dezvoltare aplicatii web promovare site web Campanii de link building Promovare Google creare portal imobiliar creare portal stiri
» realizare site web
bijuterii argint Pandora
cazare pensiune Sinaia
tavane extensibile