21 Iun 2018
Ultima ora
Home / Actualitate / Roberto Ayza si-a anuntat retragerea din vara

Roberto Ayza si-a anuntat retragerea din vara

Căpitan la Mioveni, Roberto Ayza (36 ani) joacă de 12 ani în România. S-a îndrăgostit de țara noastră, de culorile galben-verzi ale echipei de lângă Pitești (aceleași ca ale naționale carioca) și de Gabriela, o frumoasă voleibalistă cu care are doi copii.

„Motivația mea zilnică este pasiunea pentru fotbal. Sunt de 9 ani la Mioveni și mi-a intrat în suflet echipa asta și de aici mă retrag. Mi-aș dori să promovăm, dar nu cred că mai prind eu Liga I. Cea mai mare frumoasă amintire a carierei este promovarea cu Mioveni, iar pe plan personal când mi-am întâlnit soția”, spune atacantul brazilian.

Roșu mai pariază pe el

În vară, cel mai vechi brazilian din fotbalul românesc vrea să agațe ghetele în cui și să devină antrenor. Laurențiu Roșu încearcă să îl convingă să pună însă umărul la o nouă promovare a argeșenilor în Liga1. „Mister a venit cu o mentalitate nouă la echipă, care nu se regăsește la prea mulți antrenori din România”, mărturisește Ayza despre relația cu Laurențiu Roșu. 

Venit în România în 2006 la Cetate Suceava (a mai evoluat pentru Ceahlăul, Bihor Oradea și Gloria Bistrița) și ajuns ulterior la Mioveni în 2009, Roberto Ayza a evoluat pentru galben-verzi în Liga I în sezonul 2011-2012. „E un jucător foarte important pentru noi și sper să poate rezista cât mai mut timp. Dacă îl ajută fizicul și nu apar accidentări, eu îl sfătuiesc să continue”, afirmă Laurențiu Roșu.

Președintele executiv Telu Stancu a dezvăluit care este secretul lui Ayza. Rețeta este simplă: s-a impus și a câștigat respectul fanilor. „Este un jucător foarte iubit la noi, care a avut evoluții foarte bune și este unul dintre jucători importanți pentru istoria clubului Mioveni”.

Autor Florent MOCANU

Lasa un comentariu

oferte hoteluri turcia
automatizari porti Bucuresti oferte last minute egipt
sejur individual
cabinet kinetoterapie Bucuresti hormigon impreso alicante
beton amprentat
beton amprentat

pompe de caldura

beton amprentatdetergenti rufe
avocat ploiesti
avocat suceava tractari auto nadlac
pelerinaj israel
tractari auto nadlac hotel iasi avocat ploiesti stiri botosani - pahar carton
- hormigon impreso alicante
- cursuri contabilitate Bucuresti
- dezmembrari microbuze Iasi
- realizare site web
videochat constanta gradinita sector 1
montaj tapet
transport persoane Germania
creare magazin online promovare site creare site web traduceri autorizate Iasi creare magazin online promovare Google Adwords dezvoltare aplicatii web promovare site web Campanii de link building Promovare Google creare portal imobiliar creare portal stiri
» realizare site web
bijuterii argint Pandora
cazare pensiune Sinaia
tavane extensibile