20 Iul 2019
Ultima ora
Home / Actualitate / Realizarile Directiei Silvice Dambovita pe anul 2013

Realizarile Directiei Silvice Dambovita pe anul 2013

DSCF9212

Recent, în cadrul unei conferinţe de presă care s-a desfăşurat la sediul Direcţiei Silvice Dâmboviţa, au fost prezentate realizările unităţii la finele anului 2013.

Astfel, directorul Direcţiei Silvice  Dâmboviţa, inginerul Costel Preda a declarat că, în anul 2013 instituţia pe care o conduce a realizat toţi indicatorii propuşi. Personalul a rămas acelaşi, indicatorii fiind chiar depăşiţi.

În cursul anului 2013, Direcţia Silvică Dâmboviţa a exploatat 140.000 mc material lemnos, a realizat programul de împăduriri, cheltuielile fiind realizate în această toamnă.

Reuşita e mult mai mare. Pepiniera Centrală Găeşti (având o suprafaţă de 48 de hectare) este pe profit, ca şi anul trecut. A fost pusă în funcţiune instalaţia de ceaţă.

Aceasta poate deveni cea mai mare pepinieră din sudul ţării. Şi pe linie de pază, unitatea şi-a făcut datoria. 2500 mc a fost paguba în pădurile de stat şi private, banii fiind recuperaţi. Cu această ocazie, directorul Costel Preda a vorbit despre planurile de viitor, dar şi despre alte realizări importante în anul 2013.

Autor Florent MOCANU

Lasa un comentariu

automatizari porti Bucuresti cabinet kinetoterapie Bucuresti hormigon impreso alicante
beton amprentat
beton amprentat

beton amprentatdetergenti rufe
Béton Imprimé Montpellier Laminina Beton amprentat Inchirieri atv Bran Epilare cu ceara Iasiavocat suceava tractari auto nadlac
pelerinaj israel
tractari auto nadlac laminina
case in rate iasi
montaj tapet
hotel barlad
hotel iasi avocat ploiesti - pahar carton
- hormigon impreso alicante
- cursuri contabilitate Bucuresti
- realizare site web
videochat constanta cabina foto bucuresti gradinita sector 1
creare magazin online promovare site creare site web traduceri autorizate Iasi creare magazin online promovare Google Adwords dezvoltare aplicatii web promovare site web Campanii de link building Promovare Google creare portal imobiliar creare portal stiri
» realizare site web
bijuterii argint Pandora
cazare pensiune Sinaia
tavane extensibile