21 Aug 2018
Ultima ora
Home / Actualitate / GIURGIU: PRIMII CLASATI, IN ORDINEA MEDIILOR OBTINUTE, A ELEVILOR DIN LICEELE DIN JUDET

GIURGIU: PRIMII CLASATI, IN ORDINEA MEDIILOR OBTINUTE, A ELEVILOR DIN LICEELE DIN JUDET

Așezați în ordinea descrescătoare a mediei obținute la recentul examen de bacalaureat, candidații din liceele giurgiuvene, pe primul loc se află eleva Moraru Andreea-Maria, de la Liceul tehnologic „Dimitrie Bolintineanu”, din orașul Bolintin Vale, cu cea mai mare medie a județului Giurgiu, 9,98.Elevă care a obținut și nota maximă, singura din liceele giurgiuvene, la limba și literatura română.

  La mică distanță, pe locul 6, se află o altă colegă, Ivănuș  Yolanda-Ștefania, cu media 9,71.

  Pe locul 22, se află Spânu Alexandra-Bianca, cu media 9,5 și pe locul 38, Cristea Georgiana-Andrea, media 9,35 și pe următorul loc, Motoc Diana-Marina, media 9,33.

  Astfel, 5 elevi de la liceul din Bolintin Vale, sunt clasați în primii 40 de reușiți, la sesiunea din vară a examenului de bacalaurat. Liceul tehnologic „Udriște Năsturel“ din comuna Hotarele are cea mai bine clasată pe eleva Iordache Oana –Iuliana, pe locul 135, cu media 8,7.

  Pe locul 228, al clasamentului, se află un elev, Anghel Daniel, de la Liceul tehnologic „ Titu Dumitrescu “ din orașul Mihăilești. Liceul tehnologic din comuna Comana are cel mai bine clasat pe elevul Matei Iulian-Adrian, cu media 7,13.

  De la Liceul tehnologic din comuna Prundu, eleva Ciociru Florina, cu media 6,8 se află pe locul 435 al clasamentului. Pe locul 444 reușește să se claseze eleva cu cea mai mare medie obținută, 6,73, din Liceul tehnologic „ Mihai Viteazul “.

Din comuna Călugăreni.

  Locurile obținute de elevii menționați, primii clasați din liceele giurgiuvene din care provin, se cer raportate la o listă a clasamentului, în ordinea mediilor obținute, a celor 574 absolvenți ai ultimei clase din liceele giurgiuvene, declarați reușiți, din cei 1 409 candidați înscriși.

  Emil Talianu

Autor Florent MOCANU

Lasa un comentariu

oferte hoteluri turcia
automatizari porti Bucuresti oferte last minute egipt
sejur individual
cabinet kinetoterapie Bucuresti hormigon impreso alicante
beton amprentat
beton amprentat

pompe de caldura

beton amprentatdetergenti rufe
avocat ploiesti
avocat suceava tractari auto nadlac
pelerinaj israel
tractari auto nadlac hotel iasi avocat ploiesti stiri botosani - pahar carton
- hormigon impreso alicante
- cursuri contabilitate Bucuresti
- dezmembrari microbuze Iasi
- realizare site web
videochat constanta gradinita sector 1
montaj tapet
transport persoane Germania
creare magazin online promovare site creare site web traduceri autorizate Iasi creare magazin online promovare Google Adwords dezvoltare aplicatii web promovare site web Campanii de link building Promovare Google creare portal imobiliar creare portal stiri
» realizare site web
bijuterii argint Pandora
cazare pensiune Sinaia
tavane extensibile