13 Dec 2017
Ultima ora
Home / Actualitate / Primarul municipiului Targoviste, Daniel Cristian Stan: „Maine, incepand cu orele 18,00, va asteptam cu mic cu mare in Piata Tricolorului!”

Primarul municipiului Targoviste, Daniel Cristian Stan: „Maine, incepand cu orele 18,00, va asteptam cu mic cu mare in Piata Tricolorului!”

Primarul municipiului Targoviste, Daniel Cristian Stan:

„Maine, incepand cu orele 18,00, va asteptam cu mic cu mare in Piata Tricolorului din Targoviste!
Chiar in seara in care vine Mos Nicolae, Primaria Targoviste va aprinde iluminatul festiv si va oferi, in colaborare cu Centrul Judetean de Cultura, un concert de colinde!
De altfel, luna decembrie va fi dedicata copiilor, administratia locala pregatind multe surprize in toata aceasta perioada.
Concertele de colinde, parada sosirii lui Mos Craciun, miile de daruri care vor fi impartite celor mici, spectacolele pentru copii oferite de Teatrul Municipal „Tony Bulandra”, targul de Craciun, organizat in parteneriat cu Centrul Judetean de Cultura, reprezinta numai cateva din evenimentele care vor confirma faptul ca sarbatorile de iarna reprezinta cea mai frumoasa perioada din an”.

Evenimente

05 decembrie, ora 18:00 – Aprinderea bradului de Crăciun și inaugurarea Orășelului și a Târgului de Crăciun

15 decembrie, ora 17:30 – Parada sosirii lui Moș Crăciun. Plecare din fața teatrului Tony Bulandra, pe traseul. Bd. Regele Carol I – Bd. Mircea cel Bătrân – Calea Domnească – Platoul Prefecturii.

15 – 17 decembrie – Moș Crăciun împarte daruri în Piața Tricolorului, astfel:

  • În 15 decembrie începând cu ora 18:00 – după paradă
  • În zilele de 16 și 17 decembrie, începând cu ora 17:00

18-22 decembrie – Moș Crăciun împarte daruri la Primăria Municipiului Târgoviște

***** Înscrierile copiilor pentru întâlnirea cu Moș Crăciun se vor face în perioada 15 -17 decembrie 2017, zilnic, începând cu ora 16:00, la scena lui Moș Crăciun din Piața Tricolorului.

*****Înscrierile grupurilor de copii care vor colinda la Primăria Municipiului Târgoviște se vor face prin depunerea unei solicitări la Registratură.

Autor Florent MOCANU

Lasa un comentariu