15 Oct 2019
Ultima ora
Home / Actualitate / Prahova: INFORMARE cu privire la activitatea Grupului de Actiune Locala Meleagurile Cricovului

Prahova: INFORMARE cu privire la activitatea Grupului de Actiune Locala Meleagurile Cricovului

   In momentul de fata situatia proiectelor depuse prin SUB-MASURA 19.2 – Sprijin pentru implementarea actiunilor in cadrul strategiei de dezvoltare locala, cu o valore de 2.166.710 euro la GAL Meleagurile Cricovului, se prezinta astfel:

    Pe masura M1/2A Exploatatii agricole si procesare a fost alocata suma de 333.736 euro unde s-au depus 5 proiecte in valoare de 331.989,14 euro, selectate la GAL, declarate eligibile și la OJFIR, toate fiind contractate. La data sus mentionata  4 proiecte sunt  finalizate.

    Pe masura M2/6A Investitii in activitati non-agricole a fost alocata suma de 538.076 euro, s-au depus 4 proiecte in valoare de 685.410 euro, din care: 1 proiect neconform si 3 proiecte selectate la nivel de GAL in valoare de 535.410 euro, declarate eligibile si la nivel de CRFIR. Toate cele trei proiecte sunt contractate si in derulare.

     Pe masura M3/6A Sprijin forfetar acordat pentru activitatile non-agricole a fost alocata suma de 200.000 euro, s-au depus 6 proiecte in vaolare de 300.000 euro, 4 proiecte selectate la GAL in valoare de 200.000,un proiect neconform si un proiect eligibil si neselectat. Din cele 4 proiecte selectate, doua proiecte au fost contractate si se afla in derulare iar doua proiecte declarate eligibile la OJFIR urmand a fi semnate contractele de finantare.

     Pe masura M4/6B Dezvoltarea comunitatilor locale a fost alocata suma de 1.004.897 euro, s-au depus 13 proiecte in valoare 1.101.945.06 euro, selectate la GAL din care12 proiecte declarate eligibile la CRFIR si contractate,si 1 proiect declarat neeligibil. In momentul de fata, 5 proiecte sunt finalizate, 7 proiecte in derulare.

    Pe masura M5/6B Investitii in infrastructura sociala a fost alocata suma de 80.000 euro, s-a depus un proiect in valoare de 80.000 euro, selectat la GAL, declarat eligibil la CRFIR si contractat. In momentul de fata fiind in derulare.

   Pe masura M6/6B Promovarea formelor asociative prin intermediul mostenirii culturale locale, a fost alocata suma de 10.000 euro, s-a depus un proiect in valoare 9.838 euro, selectat la nivel de GAL, declarat eligibil la CRFIR si contractat. Se afla in deulare.

   Mentionam ca, GAL Meleagurile Cricovului a epuizat toate fondurile alocate in Strategia de Dezvoltare Locala.

    Echipa Grupului de Acțiune Locală Meleagurile Cricovului, din Prahova, se află la a doua experiență de accesare a fondurilor europene prin acest tip de parteneriat public-privat. Iar practica și-a spus cuvântul, la cum se prezintă situația astăzi, sub aspectul lansării apelurilor de selectie, a proiectelor depuse și selectate la nivel de GAL, a proiectelor declarate eligibile de organismul superior si a contractelor de finanțare semnate.

Rodica Chezan,
Reprezentant legal/manager GAL Meleagurile Cricovului

Autor Florent MOCANU

Lasa un comentariu

automatizari porti Bucuresti cabinet kinetoterapie Bucuresti mobilier scolar beton amprentat
beton amprentat

beton amprentatdetergenti rufe
Béton Imprimé Montpellier Laminina Beton amprentat Inchirieri atv Bran Epilare cu ceara Iasiavocat suceava tractari auto nadlac
tractari auto nadlac case in rate iasi
montaj tapet
hotel barlad
hotel iasi avocat ploiesti - pahar carton
- realizare site web
videochat constanta cabina foto bucuresti gradinita sector 1
creare magazin online promovare site creare site web traduceri autorizate Iasi creare magazin online promovare Google Adwords dezvoltare aplicatii web promovare site web Campanii de link building Promovare Google creare portal imobiliar creare portal stiri
» realizare site web
bijuterii argint Pandora
cazare pensiune Sinaia
tavane extensibile