21 Mai 2019
Ultima ora
Home / Actualitate / Prahova: APM a monitorizat calitatea aerului in zona platformei industriale de est a municipiului Ploiesti

Prahova: APM a monitorizat calitatea aerului in zona platformei industriale de est a municipiului Ploiesti

Agenția  pentru Protecția Mediului  (APM) Prahova a fost informată, de către SC Petrotel Lukoil S.A., cu privire la oprirea unor echipamente tehnologice, în vederea reviziei tehnice periodice, în intervalul 6-31 martie 2019.

“Ni s-a comunicat faptul că, până la oprirea instalațiilor, vor fi eșapări de gaze în faclă și este posibil ca în zona de influență să apară disconfort olfactiv.

Având în vedere revizia tehnică anuțată, precum și sesizările populației din noaptea de 6-7 martie 2019, referitoare la mirosul de produse petroliere, APM Prahova a monitorizat calitatea aerului (în data de 7 martie 2019) în zona platformei industriale de est a municipiului Ploiești, în punctele:  Moara Nouă, Poarta 1 și Poarta 3 – SC Petrotel Lukoil SA.

 APM Prahova continuă acțiunea de monitorizare suplimentară, cu autolaboratorul, în zona  SC  SUDARC SRL, și cu stația mobilă, în zona Primăriei comunei Bărcănești, pe durata reviziei tehnice.

 De asemenea, ca măsură de reducere a disconfortului olfactiv, APM Prahova a solicitat rafinăriei să ia toate măsurile ce se impun în vederea reducerii emisiilor de poluanți în atmosferă, să intensifice automonitorizarea și să notifice toate activitățile/operațiunile tehnologice considerate a avea un posibil impact negativ asupra calității aerului”, au precizat reprezentanții Agenției.

Autor Florent MOCANU

Lasa un comentariu

automatizari porti Bucuresti cabinet kinetoterapie Bucuresti hormigon impreso alicante
beton amprentat
beton amprentat

beton amprentatdetergenti rufe
Béton Imprimé Montpellier Laminina Beton amprentat Inchirieri atv Bran Epilare cu ceara Iasiavocat suceava tractari auto nadlac
pelerinaj israel
tractari auto nadlac laminina
case in rate iasi
montaj tapet
hotel barlad
hotel iasi avocat ploiesti - pahar carton
- hormigon impreso alicante
- cursuri contabilitate Bucuresti
- realizare site web
videochat constanta cabina foto bucuresti gradinita sector 1
creare magazin online promovare site creare site web traduceri autorizate Iasi creare magazin online promovare Google Adwords dezvoltare aplicatii web promovare site web Campanii de link building Promovare Google creare portal imobiliar creare portal stiri
» realizare site web
bijuterii argint Pandora
cazare pensiune Sinaia
tavane extensibile