29 Ian 2020
Ultima ora
Home / Actualitate / Targoviste: 64 de investitii aflate in derulare in acest moment in oras

Targoviste: 64 de investitii aflate in derulare in acest moment in oras

Nu sunt omul care sa faca alegeri numai de dragul de a face alegeri.
♦️ De aceea, ca targovistean, ca primar al acestei comunitati, primarul Cristian Stan, crede ca este in masura sa evalueze, in cunostinta de cauza si pe baza unei analize obiective, care dintre candidatii la functia de presedinte al Romaniei castiga votul meu.
♦️ La acest moment, voi spune numai ca prin Hotararea de Guvern nr. 752/2019, Guvernul Romaniei condus de Viorica Dancila acorda Municipiului Targoviste o suma record, respectiv 25.728.000 lei, alocare financiara care ne plaseaza in primele 5 unitati administrativ teritoriale din Romania, din cele 1643 care au primit fonduri in cadrul acestui act normativ.
♦️ Prin acest demers, sunt asigurate resursele necesare functionarii in conditii optime a administratiei locale, putand fi disponibilizate sume suplimentare in vederea sustinerii celor 64 de investitii aflate in derulare in acest moment in orasul nostru, din care mai bine de jumatate sunt finantate cu bani proveniti din surse nerambursabile guvernamentale.
♦️ Dincolo de vorbe, dincolo de manipulari si demagogie, raman faptele, sprijinul consistent pe care guvernul il acorda comunitatii noastre si prin aceasta rectificare, iar Viorica Dancila este optiunea mea hotarata pentru functia de presedinte al Romaniei.

Autor Florent MOCANU

Lasa un comentariu

automatizari porti Bucuresti cabinet kinetoterapie Bucuresti mobilier scolar beton amprentat
beton amprentat

beton amprentatdetergenti rufe
Béton Imprimé Montpellier Laminina Beton amprentat Inchirieri atv Bran Epilare cu ceara Iasiavocat suceava tractari auto nadlac
tractari auto nadlac case in rate iasi
montaj tapet
hotel barlad
hotel iasi avocat ploiesti - pahar carton
- realizare site web
videochat constanta cabina foto bucuresti gradinita sector 1
creare magazin online promovare site creare site web traduceri autorizate Iasi creare magazin online promovare Google Adwords dezvoltare aplicatii web promovare site web Campanii de link building Promovare Google creare portal imobiliar creare portal stiri
» realizare site web
bijuterii argint Pandora
cazare pensiune Sinaia
tavane extensibile