26 Apr 2018
Ultima ora
Home / Actualitate / Plantam fapte bune in Romania face valuri la Swimathon Bucuresti

Plantam fapte bune in Romania face valuri la Swimathon Bucuresti

PFBRo la Swimathon

Plantăm fapte bune în România se alătura Swimathonului București  pentru al doilea an consecutiv. Ediția a cincea a evenimentului va avea loc în data de 8 iulie, la bazinul Anatolie Grințescu – Complex Dinamo.

Sunt încurajate proiectele care abordează soluții pe termen mai lung, care produc rezultate concrete și relevante pentru comunitățile din București și Ilfov.

Echipa Plantăm fapte bune în România, compusă din 20 de înotători fundraiseri este disponibilă aici: http://swimathonbucuresti.ro/swimathon/proiect/plantam-fapte-bune-romania/. Aceștia și-au propus să strângă și anul acesta 30.000 de RON, pentru a contribui activ la creșterea suprafeței împădurite a României. Donatorii pot susține echipa favorită sau înotătorul preferat accesând butonul roșu SUSȚINE : http://swimathonbucuresti.ro/swimathon/proiect/plantam-fapte-bune-romania/

”Suntem bucuroși să avem alături și de această dată înotători fundraiseri cu experiență precum: Alexandru Badea – CEO Brenntag România, Ana Stoica – owner Good Mood Dance Studio, Mara Stan – Doctorand, Lector în Sociologie, Universitatea București, Alexandru Ghinescu – jucător junior de polo sau echipa Dream Green Team. Li s-au alăturat: Marius Dan, fondator și managing partner Tudor. Personal Tailor sau Mihai Ghircoiaș – voluntar plantator. Le dorim o experiență de neuitat celor care au decis să iasă din zona de confort și să susțină cauza în care se regăsesc! Mulțumim Fundației Comunitare București pentru că oferă cadrul perfect desfășurării unui astfel de eveniment!”, declară Simona Camburu, coordonator fundrasing PFBRo.

În 2016, cele 20 de proiecte înscrise la eveniment au strâns 303.267 de RON de la 1.865 de persoane și companii. Donația medie a fost de 135 de RON. Plantăm fapte bune în România s-a clasat pe locul secund  cu 29.038 RON.

În data de 18 noiembrie, Plantăm fapte bune în România va organiza o campanie de împădurire în aproximativ 15 județe ale țării. Pentru fiecare donație, înotătorii vor planta în numele donatorilor mai mulţi copaci, într-o pădure special creată.

Donează și susține Plantăm fapte bune în România!

 

 

Autor Florent MOCANU

Lasa un comentariu

oferte hoteluri turcia
oferte last minute egipt
sejur individual
hormigon impreso alicante
beton amprentat
beton amprentat

pompe de caldura

beton amprentatdetergenti rufe
avocat ploiesti
avocat suceava tractari auto nadlac
pelerinaj israel
tractari auto nadlac hotel iasi avocat ploiesti stiri botosani - pahar carton
- hormigon impreso alicante
- cursuri contabilitate Bucuresti
- dezmembrari microbuze Iasi
- realizare site web
videochat constanta gradinita sector 1
montaj tapet
transport persoane Germania
creare magazin online promovare site creare site web traduceri autorizate Iasi creare magazin online promovare Google Adwords dezvoltare aplicatii web promovare site web Campanii de link building Promovare Google creare portal imobiliar creare portal stiri
» realizare site web
bijuterii argint Pandora
cazare pensiune Sinaia
vacante exotice