06 aug. 2020
Ultima ora
Home / Actualitate / IPJ Ialomita: ACTIVITATI PENTRU PREVENIREA RASPANDIRII SARS-COV2

IPJ Ialomita: ACTIVITATI PENTRU PREVENIREA RASPANDIRII SARS-COV2

154 de sancțiuni contravenționale, 400 de persoane legitimate. Efectivele de poliție, jandarmi și polițiști locali au acționat în vederea prevenirii răspândirii virusului Covid 19.

 La activitățile desfășurate în data de 28 iulie a.c., orele 17:00 – 22:00, au fost angrenate 78 de efective, care au verificat modul în care sunt respectate normele specifice pentru reglementarea transportului rutier de persoane, precum și cele stabilite pentru prevenirea răspândirii virusului COVID-19.

Pe raza municipiului Urziceni, au fost constituite filtre rutiere pentru verificarea documentelor necesare circulației pe drumurile publice, în conformitate cu legislația în vigoare.

Astfel, forțele de ordine au controlat în trafic 343 de autovehicule și legitimat 400 de persoane.

Urmare a neregulilor constatate, 145 șoferi au fost sancționați cu amenzi în valoare de 34.040 de lei, cele mai multe amenzi reprezentând nerespectarea prevederilor privind circulația pe drumurile publice.

Un număr de 6 sancțiuni contravenționale au fost aplicate pentru fapte de încălcare a unor norme de conviețuire socială, a ordinii și liniștii publice, în valoare de 1.000 de lei.

Astfel de activități vor avea loc zilnic, în următoarele săptămâni, în vederea conștientizării tuturor cetățenilor cu privire la necesitatea respectării măsurilor de distanțare socială.

Autor Florent MOCANU

Lasa un comentariu

automatizari porti Bucuresti mobilier scolar pressione alta cosa fare beton amprentat
beton amprentat
Béton Imprimé Montpellier Beton amprentat Inchirieri atv Bran Epilare cu ceara Iasiavocat suceava case in rate iasi
montaj tapet
avocat ploiesti - pahar carton
creare magazin online creare site web traduceri autorizate Iasi creare portal imobiliar creare portal stiri
» realizare site web