10 aug. 2020
Ultima ora
Home / Actualitate / IPJ Giurgiu: INTERVENTIA PROMPTA A POLITISTILOR I-A SALVAT VIATA

IPJ Giurgiu: INTERVENTIA PROMPTA A POLITISTILOR I-A SALVAT VIATA

La data de 12 februarie a.c., ora 14.00, în timp ce se aflau în exercitarea atribuțiilor de serviciu pe raza orașului Bolintin Vale, trei agenți de poliție din cadrul Poliției orașului Bolintin Vale, au observat pe strada Republicii, un bărbat care se prăbușea la pământ.

În acel moment, agenții de poliție au intervenit cu promptitudine și au observat că bărbatul se afla în stare de inconștiență, fără a prezenta funcția respiratorie, fapt pentru care unul dintre polițiști a procedat la acordarea primului ajutor respectiv, eliberarea căilor respiratorii, după care a demarat procedura de resuscitare cardio-pulmonară până când bărbatul și-a revenit.

După ce au procedat la așezarea bărbatului în poziția laterală de siguranță, au luat măsuri de îndepărtare a curioșilor facilitând intervenția promptă a ambulanței pe care au solicitat-o la fața locului.

După sosirea echipajului de ambulanță, bărbatul în cauză a devenit brusc recalcitrant manifestând opoziție fizică la aplicarea procedurilor medicale, fapt pentru care, agenții de poliție au acordat sprijin acestora pentru realizarea intervenției medicale și transportarea acestuia la o unitate spitalicească.

În urma îngrijirilor medicale primite, bărbatul se află în afara oricărui pericol.

Autor Florent MOCANU

Lasa un comentariu

automatizari porti Bucuresti mobilier scolar pressione alta cosa fare beton amprentat
beton amprentat
Béton Imprimé Montpellier Beton amprentat Inchirieri atv Bran Epilare cu ceara Iasiavocat suceava case in rate iasi
montaj tapet
avocat ploiesti - pahar carton
creare magazin online creare site web traduceri autorizate Iasi creare portal imobiliar creare portal stiri
» realizare site web