29 Feb 2020
Ultima ora
Home / Actualitate / IPJ Giurgiu: BILANTUL DE WEEK-END: 397 DE SANCTIUNI CONTRAVENTIONALE SI 37 DE PERMISE DE CONDUCERE RETINUTE

IPJ Giurgiu: BILANTUL DE WEEK-END: 397 DE SANCTIUNI CONTRAVENTIONALE SI 37 DE PERMISE DE CONDUCERE RETINUTE

Polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Giurgiu au acționat în acest weekend în vederea menținerii unui climat de ordine și siguranță publică, precum și pentru respectarea legislației rutiere de către participanții la trafic.

Astfel, în acest week-end, polițiștii au aplicat 397 de sancțiuni contravenționale în valoare totală de 195.770 de lei, 375 dintre acestea fiind aplicate pentru nerespectarea normelor O.U.G. 195/2002 privind circulația pe drumurile publice.

De asemenea, au fost constatate 5 infracțiuni la regimul rutier, au fost reținute 37 de permise de conducere, dintre care 11 au fost retrase pentru nerespectarea regimului legal de viteză și au fost retrase 5 certificate de înmatriculare.

Exemple de infracțiuni constatate la regimul rutier:

 La data de 8 februarie a.c., polițiștii au depistat un bărbat de 51 de ani, din  comuna Florești – Stoenești, județul Giurgiu în timp ce conducea un autoturism, având o alcoolemie de 0,85mg/l alcool pur în aerul expirat, fiind condus la spital pentru recoltarea de mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

În ziua de 9 februarie a.c., polițiștii au depistat pe strada Nicolae Bălcescu, din municipiul Giurgiu, un bărbat de 64 de ani, din municipiul Giurgiu, în timp ce conducea un autoturism neînmatriculat.

La data de 9 februarie a.c., polițiștii au depistat un tânăr de 23 de ani, din  comuna Găiseni, județul Giurgiu, în timp ce conducea un autoturism, având o alcoolemie de 0,80mg/l alcool pur în aerul expirat, fiind condus la spital pentru recoltarea de probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

La data de 9 februarie a.c., a fost depistat un bărbat de 86 de ani, din comuna Bolintin-Deal, județul Giurgiu, în timp ce conducea un motociclu, fără a poseda permis de conducere.

Fiind testat cu aparatul Drager, acesta a indicat valoarea de 0,26 mg/l alcool pur în aerul expirat.

La data de 10 februarie a.c., a fost depistat un bărbat de 40 de ani, din municipiul Giurgiu, în timp ce conducea un autoturism pe Șoseaua Bălănoaiei, din municipiul  Giurgiu, aflându-se sub influența băuturilor alcoolice peste limita legală, fapt atestat de aparatul Drager, care a indicat valoarea de 0,69 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Autor Florent MOCANU

Lasa un comentariu

automatizari porti Bucuresti cabinet kinetoterapie Bucuresti mobilier scolar beton amprentat
beton amprentat

beton amprentatdetergenti rufe
Béton Imprimé Montpellier Laminina Beton amprentat Inchirieri atv Bran Epilare cu ceara Iasiavocat suceava tractari auto nadlac
tractari auto nadlac case in rate iasi
montaj tapet
hotel barlad
hotel iasi avocat ploiesti - pahar carton
- realizare site web
videochat constanta cabina foto bucuresti gradinita sector 1
creare magazin online promovare site creare site web traduceri autorizate Iasi creare magazin online promovare Google Adwords dezvoltare aplicatii web promovare site web Campanii de link building Promovare Google creare portal imobiliar creare portal stiri
» realizare site web
bijuterii argint Pandora
cazare pensiune Sinaia
tavane extensibile