23 oct. 2020
Ultima ora
Home / Actualitate / IPJ Dambovita: Sesiune de informare organizata de politistii de la prevenire

IPJ Dambovita: Sesiune de informare organizata de politistii de la prevenire

La data de 6 octombrie, poliţiştii din cadrul Compartimentului de Analiză şi Prevenire a Criminalităţii, împreună cu reprezentați de la Serviciul Judeţean Anticorupţie Dâmbovița, au desfășurat o activitate la Clubul Pensionarilor din Municipiul Târgoviște, ce a avut ca scop prevenirea faptelor de violență și a infracțiunilor contra patrimoniului.

Astfel, au fost abordate subiecte referitoare la violența domestică, modalitățile de evitare a conflictelor și identificarea unor soluții pentru prevenirea victimizării.

Totodată, polițiștii le-au atras atenția celor prezenți cu privire la importanța adoptării unui comportament responsabil în scopul prevenirii infracțiunilor de furt și le-au distribuit pliante cu recomandări preventive.

În contextul actual, persoanele prezente la activitate au fost sfătuite de polițiști să respecte măsurile de distanțare socială și să manifeste un comportament responsabil.

Activitatea s-a încheiat cu prezentarea de către reprezentanții Serviciului Judeţean Anticorupţie Dâmboviţa a unor prevederi legale privind infracţiunile de corupţie.

Autor Florent MOCANU

Lasa un comentariu

automatizari porti Bucuresti mobilier scolar pressione alta cosa fare beton amprentat
beton amprentat
panouri radiante incalzire in pardoseala Inchirieri atv Bran Epilare cu ceara Iasiavocat suceava montaj tapet
avocat ploiesti creare magazin online traduceri autorizate Iasi realizare site web