25 Ian 2020
Ultima ora
Home / Actualitate / IPJ Buzau: ACTIUNE UMANITARA

IPJ Buzau: ACTIUNE UMANITARA

 

Umanitatea, solidaritatea şi responsabilizarea semenilor sunt motivele care ne-au determinat astăzi, 13 noiembrie, să ne mobilizăm și să ne alăturăm marii familii a donatorilor de sânge.

Astăzi, peste 40 de poliţişti din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Buzău, care au îndeplinit condițiile de eligibilitate, au trecut pragul Centrului de Transfuzie Sanguină Buzău pentru a face un gest de umanitate faţă de semenii aflaţi la nevoie. Totodată, nu putem trece cu vederea beneficiile pe care donarea de sânge le are pentru organismul donatorului şi faptul că acest gest poate fi un exemplu de urmat.

Inspectoratul de Poliție Județean Buzău va susține în permanență o astfel de activitate de conștientizare a importanței donării voluntare de sânge cu scopul de a mări rezervele de sânge gestionate de Centrul de Transfuzie Sanguină Buzău.

Numai printr-un efort comun putem ajuta pe cineva care are nevoie vitală de sânge!

Autor Florent MOCANU

Lasa un comentariu

automatizari porti Bucuresti cabinet kinetoterapie Bucuresti mobilier scolar beton amprentat
beton amprentat

beton amprentatdetergenti rufe
Béton Imprimé Montpellier Laminina Beton amprentat Inchirieri atv Bran Epilare cu ceara Iasiavocat suceava tractari auto nadlac
tractari auto nadlac case in rate iasi
montaj tapet
hotel barlad
hotel iasi avocat ploiesti - pahar carton
- realizare site web
videochat constanta cabina foto bucuresti gradinita sector 1
creare magazin online promovare site creare site web traduceri autorizate Iasi creare magazin online promovare Google Adwords dezvoltare aplicatii web promovare site web Campanii de link building Promovare Google creare portal imobiliar creare portal stiri
» realizare site web
bijuterii argint Pandora
cazare pensiune Sinaia
tavane extensibile