21 Ian 2019
Ultima ora
Home / Actualitate / Ilfov: Asociere in participatie pentru Magurele Science Park

Ilfov: Asociere in participatie pentru Magurele Science Park

Recent, a fost semnat contractul de asociere în participație pentru Măgurele Science Park, parcul științific ce va fi ridicat pe platforma de cercetare de la Măgurele, care se dorește a deveni un vector de dezvoltare regională, cu impact la nivel național în domeniul competitivității economice. 

Semnatarii contractului de asociere în participație au fost Consiliul Județean Ilfov, Institutul Național de Cercetare Dezvoltare pentru Fizică și Inginerie Nucleară „Horia Hulubei” (IFIN-HH) și Primăria Orașului Măgurele.

Evenimentul a avut loc în prezența tuturor partenerilor din proiect.

Consiliul Județean Ilfov a fost reprezentat de conducerea instituției, dar și de consilierii județeni din Ilfov. Au participat reprezentanții IFIN-HH, ai Primăriei Măgurele, dar și conducerile institutelor de cercetare și ale universităților, care au semnat deja protocoale de colaborare cu Asociația  Măgurele  Science Park.

Misiunea Măgurele Science Park este să dezvolte economia inovativă, prin sprijinirea comercializării rezultatelor de cercetare, dezvoltare și ale sistemelor de spin-off din cadrul universităților și institutelor de cercetare și participarea la crearea culturii relevante în acest domeniu, precum și valorificarea prezenței proiectului denumit Extreme Light Infrastructure – Nuclear Physics (ELI-NP)  în aria adiacentă Măgurele Science Park.

Autor Florent MOCANU

Lasa un comentariu

automatizari porti Bucuresti oferte last minute egipt
sejur individual
cabinet kinetoterapie Bucuresti hormigon impreso alicante
beton amprentat
beton amprentat

beton amprentatdetergenti rufe
avocat ploiesti
avocat suceava tractari auto nadlac
pelerinaj israel
tractari auto nadlac laminina
case in rate iasi
montaj tapet
hotel barlad
hotel iasi avocat ploiesti stiri botosani - pahar carton
- hormigon impreso alicante
- cursuri contabilitate Bucuresti
- dezmembrari microbuze Iasi
- realizare site web
videochat constanta cabina foto bucuresti gradinita sector 1
creare magazin online promovare site creare site web traduceri autorizate Iasi creare magazin online promovare Google Adwords dezvoltare aplicatii web promovare site web Campanii de link building Promovare Google creare portal imobiliar creare portal stiri
» realizare site web
bijuterii argint Pandora
cazare pensiune Sinaia
tavane extensibile