21 Iun 2018
Ultima ora
Home / Actualitate / GIURGIU – SEDINTA CONSILIULUI LOCAL AL SENIORILOR

GIURGIU – SEDINTA CONSILIULUI LOCAL AL SENIORILOR

Ieri, s-a desfășurat ședința ordinară a Consiliului local al seniorilor, structură onorifică de sprijin a autorității locale. A participat ca invitat Petrișor Stoenescu, sculptor local, care a prezentat o recentă lucrare a sa, de 3 m înălțime, realizată din inox. care îl înfățișează pe domnitorul Mircea cel Bărân.

Sculptorul a făcut propunerea ca această statuie să fie amplasată în vecinătatea străzii care poartă numele domnitorului, amintind de cel care a semnat la 23 septembrie 1403 un tratat la Giurgiu, fiind prima atestare documentară a așezării de la mal de Dunăre. Propunerea, supusă la vot, a fost aprobată în unanimitate de către consilierii seniori, urmând ca aceasta să fie înaintată, spre analiză și decizie, Consiliului local al municipiului.

În continuarea ședinței, consilierii seniori au dezbătut rapoartele de activitate ale Comisiilor de specialitate (administrație locală, sănătate, educație-cultură-sport și promovare), semnalarea unor aspecte din activitatea cotidiană a municipiului și găsirea unor modalități de rezolvare a acestora, conturarea unor proiecții prioritare pentru activitatea viitoare.

Emil Talianu

Autor Florent MOCANU

Lasa un comentariu

oferte hoteluri turcia
automatizari porti Bucuresti oferte last minute egipt
sejur individual
cabinet kinetoterapie Bucuresti hormigon impreso alicante
beton amprentat
beton amprentat

pompe de caldura

beton amprentatdetergenti rufe
avocat ploiesti
avocat suceava tractari auto nadlac
pelerinaj israel
tractari auto nadlac hotel iasi avocat ploiesti stiri botosani - pahar carton
- hormigon impreso alicante
- cursuri contabilitate Bucuresti
- dezmembrari microbuze Iasi
- realizare site web
videochat constanta gradinita sector 1
montaj tapet
transport persoane Germania
creare magazin online promovare site creare site web traduceri autorizate Iasi creare magazin online promovare Google Adwords dezvoltare aplicatii web promovare site web Campanii de link building Promovare Google creare portal imobiliar creare portal stiri
» realizare site web
bijuterii argint Pandora
cazare pensiune Sinaia
tavane extensibile