15 Oct 2018
Ultima ora
Home / Actualitate / ELEVI DE LA SCOLI DIN ORASUL TITU – PELERINAJ LA BISERICI SI MANASTIRI DIN BUCURESTI

ELEVI DE LA SCOLI DIN ORASUL TITU – PELERINAJ LA BISERICI SI MANASTIRI DIN BUCURESTI

 

    

   Recent, cu binecuvântarea Înaltpreasfințitului Părinte Arhiepiscop și Mitropolit Nifon, în cadrul Parteneriatului dintre Biserică și Școală, a fost organizat un pelerinaj la unele biserici și mănăstiri din București și dimprejur. Coordonați de Pr. Moraru Bogdan, de la Biserica „Sfinții Împărați Constantin și Elena” – Sălcuța, de profesorii de Religie: Pavel Marius-Constantin și Grigore Nicoleta, precum și de alți opt profesori de diferite discipline, cei 105 elevi de la clasele a III-a – a VIII-a, din cadrul Școlii Gimnaziale „Pictor Nicolae Grigorescu” – Titu, au vizitat Paraclisul Catedralei Mântuirii Neamului, Mănăstirea Antim, Catedrala Patriarhală şi Mănăstirea Radu-Vodă din București, precum şi Mănăstirea Cernica și Mănăstirea Pasărea.

   Acest demers, a avut drept scop consolidarea cunoștințelor dobândite la orele de Religie despre locașurile de cult ortodoxe, precum și însușirea de către elevi a unor informații despre vechile centre monahale din cadrul mănăstirilor vizitate. De asemenea, pelerinajul a urmărit formarea și dezvoltarea la elevi a unor sentimente de respect, evlavie și iubire față de Dumnezeu și față de Biserica strămoșească.

 

Autor Florent MOCANU

Lasa un comentariu

automatizari porti Bucuresti oferte last minute egipt
sejur individual
cabinet kinetoterapie Bucuresti hormigon impreso alicante
beton amprentat
beton amprentat

beton amprentatdetergenti rufe
avocat ploiesti
avocat suceava tractari auto nadlac
pelerinaj israel
tractari auto nadlac hotel iasi avocat ploiesti stiri botosani - pahar carton
- hormigon impreso alicante
- cursuri contabilitate Bucuresti
- dezmembrari microbuze Iasi
- realizare site web
videochat constanta cabina foto bucuresti gradinita sector 1
montaj tapet
creare magazin online promovare site creare site web traduceri autorizate Iasi creare magazin online promovare Google Adwords dezvoltare aplicatii web promovare site web Campanii de link building Promovare Google creare portal imobiliar creare portal stiri
» realizare site web
bijuterii argint Pandora
cazare pensiune Sinaia
tavane extensibile