15 Noi 2018
Ultima ora
Home / Actualitate / TITU: ORAȘ CULTURAL – 60 DE ANI

TITU: ORAȘ CULTURAL – 60 DE ANI

   Recent, în cartea de onoare a culturii orașului Titu, s-au scris ‟60 de pagini de poveste” – eveniment care a marcat 60 de ani de la înființarea celor două instituții: Casa de Cultură Titu și Biblioteca Orășenească Titu.
Evenimentul a avut loc la Casa de Cultură și a adunat peste 200 de participanți printre care: elevii ai școlilor și liceelor din oraş, părinți, bunici, cadre didactice, cadre militare, bibliotecari, referenți culturali, reprezentanți ai instituțiilor de învățământ, cultură și culte, scriitori, reprezentanți ai societăților culturale din județ și din țară.

   Autoritățile locale au înmânat diplome de excelență și plachete celor două instituții de cultură. De asemenea au fost premiate cu diplome de excelență, instituțiile școlare, militare și culte, colaboratorii și personalitățile culturale care și-au adus aportul la îmbunătățirea și promovarea valorilor culturale la nivel local, județean și național.

   Totodată, elevii prezenți la eveniment, au fost premiați din partea Primăriei Orașului Titu cu diplome, tricouri și insigne.

 

Autor Florent MOCANU

Lasa un comentariu

automatizari porti Bucuresti oferte last minute egipt
sejur individual
cabinet kinetoterapie Bucuresti hormigon impreso alicante
beton amprentat
beton amprentat

beton amprentatdetergenti rufe
avocat ploiesti
avocat suceava tractari auto nadlac
pelerinaj israel
tractari auto nadlac laminina
case in rate iasi
montaj tapet
hotel barlad
hotel iasi avocat ploiesti stiri botosani - pahar carton
- hormigon impreso alicante
- cursuri contabilitate Bucuresti
- dezmembrari microbuze Iasi
- realizare site web
videochat constanta cabina foto bucuresti gradinita sector 1
creare magazin online promovare site creare site web traduceri autorizate Iasi creare magazin online promovare Google Adwords dezvoltare aplicatii web promovare site web Campanii de link building Promovare Google creare portal imobiliar creare portal stiri
» realizare site web
bijuterii argint Pandora
cazare pensiune Sinaia
tavane extensibile