21 Iun 2018
Ultima ora
Home / Actualitate / GIURGIU: INUNDATII PE RAZA UNOR COMUNE

GIURGIU: INUNDATII PE RAZA UNOR COMUNE

Județul Giurgiu se află sub atenționare hidrologică COD PORTOCALIU, până astăzi la ora 18. Fenomenele vizate fiind reprezentate de creșterile de debite pe râurile Neajlov, Câlniștea și Dâmbovnic.

Având în vedere prezenta atenționare hidrologică, președintele Comitetului Județean pentru Situații de Urgență, prefect Nina Carmen Crișu, a dispus intrarea în dispozitivul de apărare a Comitetelor Locale pentru Situații de Urgență riverane râurilor Neajlov și afluenților acestora, începând cu data de 08.03.2018, ora 10:00.Unitățile administrative-teritoriale afectate sunt comunele Bucșani și Crevedia Mare.

Pe raza comunei Crevedia Mare, ca urmare a revărsării râului Neajlov și a topirii zăpezii sunt afectate aproximativ 30 de hectare de teren agricol și 40 de hectare de pășune. Pe raza comunei Bucșani, sunt 4 curți afectate în satul Goleasca, 1 pod provizoriu peste râul Dâmbovnic (podul de pe DJ 412 C) deversat de o lama de apă de circa 30 cm, și DJ 412C Bucșani – Mârșa, închis în zona Goleasca (cu alternativă de rută ocolitoare pe DJ 601 Mârșa – Roata de Jos – Crevedia), aspecte cauzate de revărsarea râului Dâmbovnic, precum și topirea zăpezii, precum și o pășune de circa 5 hectare, afectată de revărsarea confluenței râurilor Neajlov cu Dâmbovnic.

De menționat este faptul că, în acest moment, nicio locuință nu este afectată de topirea zăpezii sau creștetea debitelor râurilor și nu există localități izolate.

A consemnat Emil Talianu

Autor Florent MOCANU

Lasa un comentariu

oferte hoteluri turcia
automatizari porti Bucuresti oferte last minute egipt
sejur individual
cabinet kinetoterapie Bucuresti hormigon impreso alicante
beton amprentat
beton amprentat

pompe de caldura

beton amprentatdetergenti rufe
avocat ploiesti
avocat suceava tractari auto nadlac
pelerinaj israel
tractari auto nadlac hotel iasi avocat ploiesti stiri botosani - pahar carton
- hormigon impreso alicante
- cursuri contabilitate Bucuresti
- dezmembrari microbuze Iasi
- realizare site web
videochat constanta gradinita sector 1
montaj tapet
transport persoane Germania
creare magazin online promovare site creare site web traduceri autorizate Iasi creare magazin online promovare Google Adwords dezvoltare aplicatii web promovare site web Campanii de link building Promovare Google creare portal imobiliar creare portal stiri
» realizare site web
bijuterii argint Pandora
cazare pensiune Sinaia
tavane extensibile