18 Feb 2019
Ultima ora
Home / Actualitate / De la planurile post-Brexit la schimbarea orei de vara: 5 decizii de la Strasbourg

De la planurile post-Brexit la schimbarea orei de vara: 5 decizii de la Strasbourg

Deputații au aprobat reducerea dimensiunii Parlamentului de la 751 la 705 membri în urma Brexit-ului, au fixat o dată pentru posibila aderare la UE a unor noi țări și au votat asupra mai multor probleme, de la blocarea geografică până la mutilarea genitală a femeilor și ora de vară.

Transcriere:
Numărul deputaților europeni va scădea de la 751 la 705 în urma Brexit-ului. O parte dintre aceste 46 de fotolii, sau toate, vor fi trecute în rezervă și ar putea fi acordate noilor țări care aderă la Uniune sau ar putea fi eliminate, pentru a reduce dimensiunile instituției.
 Termen limită în anul 2025 au fost stabilite pentru două țări balcanice vestice, Serbia și Muntenegru,pentru a se alătura Uniunii Europene. Trebuie să îndeplinească anumite criterii inclusiv o presă liberă și lupta împotriva corupției. 63% dintre site-urile web europene nu permit cumpărătorilor să facă achiziții din alt stat membru UE. 
Aceasta se numește blocare geografică, iar Parlamentul a votat să pună capăt acestei practici discriminatorii. Un număr estimat de 500.000 de femei care trăiesc în UE au fost supuse mutilării genitale feminine. Deputații au adoptat o rezoluție pentru a intensifica măsurile de prevenție în toate domeniile ce țin de politică.
 Parlamentul a supus la vot menținerea sistemului de schimbare a orei de două ori pe an. Unele studii afirmă că acesta ar putea avea efecte negative asupra sănătății. Deputații europeni doresc o evaluare aprofundată a problemei.

Autor Florent MOCANU

Lasa un comentariu

automatizari porti Bucuresti oferte last minute egipt
sejur individual
cabinet kinetoterapie Bucuresti hormigon impreso alicante
beton amprentat
beton amprentat

beton amprentatdetergenti rufe
avocat ploiesti
avocat suceava tractari auto nadlac
pelerinaj israel
tractari auto nadlac laminina
case in rate iasi
montaj tapet
hotel barlad
hotel iasi avocat ploiesti stiri botosani - pahar carton
- hormigon impreso alicante
- cursuri contabilitate Bucuresti
- dezmembrari microbuze Iasi
- realizare site web
videochat constanta cabina foto bucuresti gradinita sector 1
creare magazin online promovare site creare site web traduceri autorizate Iasi creare magazin online promovare Google Adwords dezvoltare aplicatii web promovare site web Campanii de link building Promovare Google creare portal imobiliar creare portal stiri
» realizare site web
bijuterii argint Pandora
cazare pensiune Sinaia
tavane extensibile