24 Apr 2019
Ultima ora
Home / Actualitate / GIURGIU – CONSILIUL LOCAL AL SENIORILOR SI-A PROIECTAT ACTIVITATEA

GIURGIU – CONSILIUL LOCAL AL SENIORILOR SI-A PROIECTAT ACTIVITATEA

 

Cei 21 de membri ai Consiliului local al seniorilor Giurgiu s-au reunit, ieri, în prima ședință de lucru din acest an, pentru a-și îmbogăți și aproba Programul de activități pe anul 2018. Au fost propuse o diversitate de activități în domeniile: administrație locală, urbanism,  asistență socială și medicală, educație-cultură-sport, mediul de afaceri și promovare. Cele mai multe propuneri au fost făcute de consilierii seniori: Rădan Tudor, Dincă Ion, Munteanu Liviu, Dunia Pălăngeanu, Marinescu Paul, dar şi de Președintele al acestui organism de sprijin al administrației locale, Victor Boiangiu.

  Dintre acestea amintim doar câteva, care alături de cele incluse deja în Program, să ducă la îmbunătățirea activităților complexe din cadrul municipiului: colaborarea între Consiliul local al seniorilor și Consiliul local al tinerilor, realizarea unei interacțiuni educative între seniori și personalitățile giurgiuvene, organizarea unor cursuri de prim ajutor, întălniri ale giurgiuvenilor cu medici nutriționiști, identificarea clădirilor din oraș aflate într-un avansat stadiu de degradare, realizarea unei piste de biciclete între centrul orașului și zona Port, realizarea unei emisiuni educative la postul local de televiziune.

   Totodată, consilierii seniori au reluat o mai veche propunere de a se realiza la Giurgiu, un simbol monumental în locul aflat pe strada Gării, unde Mihai Eminescu poposește în orașul de la Dunăre, la vârsta de 17 ani, când va părăsi munca sa din port, ca răzuitor de banițe, apropiiindu-se de cea de-a șapta artă, teatrul.

   Următoarea ședință a Consiliul local al seniorilor, din cadrul Primăriei municipiului Giurgiu, va avea loc în data de 8 februarie 2018.

A consemnat Emil Talianu

 

Autor Florent MOCANU

Lasa un comentariu

automatizari porti Bucuresti oferte last minute egipt
sejur individual
cabinet kinetoterapie Bucuresti hormigon impreso alicante
beton amprentat
beton amprentat

beton amprentatdetergenti rufe
avocat ploiesti
avocat suceava tractari auto nadlac
pelerinaj israel
tractari auto nadlac laminina
case in rate iasi
montaj tapet
hotel barlad
hotel iasi avocat ploiesti stiri botosani - pahar carton
- hormigon impreso alicante
- cursuri contabilitate Bucuresti
- dezmembrari microbuze Iasi
- realizare site web
videochat constanta cabina foto bucuresti gradinita sector 1
creare magazin online promovare site creare site web traduceri autorizate Iasi creare magazin online promovare Google Adwords dezvoltare aplicatii web promovare site web Campanii de link building Promovare Google creare portal imobiliar creare portal stiri
» realizare site web
bijuterii argint Pandora
cazare pensiune Sinaia
tavane extensibile