20 Aug 2018
Ultima ora
Home / Diverse / GIURGIU: ACTIUNI PENTRU PROTEJAREA POPULATIEI IMPOTRIVA UNOR ACTIVITATI DE COMERT ILICITE

GIURGIU: ACTIUNI PENTRU PROTEJAREA POPULATIEI IMPOTRIVA UNOR ACTIVITATI DE COMERT ILICITE

În urma unui control desfășurat ieri, 4 decembrie a.c., polițiștii au aplicat 4 sancțiuni contravenționale, în valoare totală de 63.000 de lei și au confiscat bunuri,  în sumă totală de  circa 5.000 lei, precum și suma de 1.186 lei.

Pentru creșterea gradului de siguranță al cetățeanului pe timpul sezonului rece și în contextul sărbătorilor de iarnă, luni, 4 decembrie a.c., polițiști din cadrul Secției nr. 1 de Poliție Rurală Călugăreni, au desfășurat o acțiune specifică, pe raza comunei Mihai Bravu, județul Giurgiu pentru prevenirea și combaterea activităților de comerț ilicit cu produse specifice acestei perioade precum și pentru verificarea modului de respectare a prevederilor legale privind paza obiectivelor, bunurilor și valorilor.

Astfel, cu ocazia unui control efectuat la punctul de lucru al unei societăți comerciale, din localitate, polițiștii au aplicat 4 sancțiuni contravenționale, în valoare de 63.000  lei, fiind constatate mai multe nereguli privind avizele și aprobările necesare pentru funcționare, privind adaosul comercial și declararea la ANAF, produse expirate, fără prețuri, fără proveniență certă, fără înregistrare în casa de marcat ca și coduri produs. Totodată, polițiștii au constatat o diferență între raportul de casă privind încasările și existentul fizic al sumelor provenite din vânzare, precum și o sumă  disimulată în sertarul cu vânzările, fără proveniență certă.

Cu ocazia controlului au fost confiscate – produse alimentare și nealimentare, jucării,  în valoare totală de aproximativ 5.000 lei, precum și suma de 1.186 lei.

Activitățile polițiștilor pe linia protejării populației împotriva unor activități de producție, comerț sau prestări de servicii ilicite vor fi intensificate în perioada următoare în toate localitățile urbane și rurale din județul Giurgiu.

Autor Florent MOCANU

Lasa un comentariu

oferte hoteluri turcia
automatizari porti Bucuresti oferte last minute egipt
sejur individual
cabinet kinetoterapie Bucuresti hormigon impreso alicante
beton amprentat
beton amprentat

pompe de caldura

beton amprentatdetergenti rufe
avocat ploiesti
avocat suceava tractari auto nadlac
pelerinaj israel
tractari auto nadlac hotel iasi avocat ploiesti stiri botosani - pahar carton
- hormigon impreso alicante
- cursuri contabilitate Bucuresti
- dezmembrari microbuze Iasi
- realizare site web
videochat constanta gradinita sector 1
montaj tapet
transport persoane Germania
creare magazin online promovare site creare site web traduceri autorizate Iasi creare magazin online promovare Google Adwords dezvoltare aplicatii web promovare site web Campanii de link building Promovare Google creare portal imobiliar creare portal stiri
» realizare site web
bijuterii argint Pandora
cazare pensiune Sinaia
tavane extensibile