23 Noi 2017
Ultima ora
Home / Actualitate / Gala Asociatiei Municipiilor din Romania. Administratia locala din Giurgiu a participat la Gala la trei domenii in care au fost obtinute rezultate scontate

Gala Asociatiei Municipiilor din Romania. Administratia locala din Giurgiu a participat la Gala la trei domenii in care au fost obtinute rezultate scontate

Recent, Ateneul Român a găzduit prima ediţie a Galei Asociaţiei Municipiilor din România desfășurată sub Înaltul Patronaj al Președintelui României. Evenimentul a avut drept scop încurajarea administrațiilor publice locale din România să-și evidențieze performanțele care au contribuit la îmbunătățirea și eficientizarea serviciilor la nivel local.

Administrația locală din Giurgiu a participat la Gală la trei domenii în care au fost obținute rezultate scontate, respectiv sisteme de încălzire, educație și transport public în comun. 

Din cele 109 de municipii, membre ale Asociației Municipiilor din România, 10 dintre acestea, printre care și municipiul Giurgiu au fost selectate pentru nominalizări. Pentru acordarea Premiului de Excelență în Sisteme de Încălzire au fost nominalizate trei municipii, Botoșani, Focșani și Giurgiu, orașul nostru fiind selectat în cele din urmă pentru acordarea premiului. 

Excelența în Sistemele de Încălzire a fost obținută grație implementării unui program online de monitorizare în timp real a punctelor termice. Prin introducerea în sistem a punctelor de termoficare, utilizatorii pot verifica în timp real presiunea și temperatura. Unul dintre cele mai mari beneficii ale modernizării sistemului de transport al agentului termic este diminuarea costurilor. 

În cadrul Galei AMR, executivul Primăriei a fost reprezentat de viceprimarul Ion Dragomir, fiindu-i înmânate diploma și trofeul, acesta dedicând premiul tuturor cetățenilor municipiului Giurgiu.

Emil Talianu

Autor Florent MOCANU

Lasa un comentariu