02 iun. 2020
Ultima ora
Home / Actualitate / GAL MLAM: ANUNTUL PRIVIND LANSAREA Apelului de selectie nr. 1/2019 pe Masura M6/6B Investitii in infrastructura sociala

GAL MLAM: ANUNTUL PRIVIND LANSAREA Apelului de selectie nr. 1/2019 pe Masura M6/6B Investitii in infrastructura sociala

Data lansarii apelului de selectie: 08.11.2019

 APEL DE SELECTIE VERSIUNE SIMPLIFICATA

PE MASURA M6/6B INVESTITII IN INFRASTRUCTURA SOCIALA

 

Masura lansata: Asociatia MICROREGIUNEA LUNCA ARGESULUI MOZACENI anunta lansarea apelului de selectie nr. 1/2019 pe Masura M6/6B Investitii in infrastructura sociala in perioada 08.11.2019-09.12.2019

Beneficiarii eligibili ai Masurii M6/6B Investitii in infrastructura sociala cuprind administratiile publice locale prin structuri specializate din cadrul/subordinea autoritatilor administratiei publice locale si autoritati executive din UAT organizate la nivel de comuna/oras/municipiu (oras sau municipiu pana in 20.000 locuitori), unitatile sanitare, unitatile de invatamant si alte institutii publice care dezvolta, la nivel comunitar, servicii sociale integrate, organizatii neguvernamentale, respectiv asociatii si fundatii si, totodata, MICROREGIUNEA LUNCA ARGESULUI MOZACENI, pentru operatiunile de interes public ce vizeaza infrastructura sociala, pentru care niciun alt solicitant nu-si manifesta interesul si se aplica masuri de evitare a conflictului de interese.

Fondurile disponibile pentru masura lansata si suma maxima nerambursabila care poate fi acordata pentru un proiect sunt prezentate in continuare:

Fondul disponibil pentru Masura M6/6B Investitii in infrastructura sociala este de 69.636,34 euro, iar suma maxima nerambursabila/proiect este de 69.636,34 euro.

Data limita de primire a proiectelor/locul unde se pot depune proiectele: Proiectele se vor depune la sediul MICROREGIUNEA LUNCA ARGESULUI MOZACENI din localitatea Mozaceni, judetul Arges, Sat Babaroaga, Str. Dr. Mina Minovici, Nr. 31, Cam. 1 si 2, in intervalul orar 8.00 – 16.00, in fiecare zi lucratoare,  pana la data limita 09.12.2019.

Informatii detaliate privind accesarea si derularea masurii lansate sunt cuprinse in ghidul solicitantului elaborat de GAL cu anexele aferente, aceste documente fiind disponibile pe pagina web a GAL, www.mlam.ro.

Datele de contact unde solicitantii pot obtine informatii suplimentare sunt urmatoarele: telefon 0248 697 414 sau la adresa de e-mail info@mlam.ro, pagina web www.mlam.ro. De asemenea, informatii detaliate aferente masurii lansate sunt disponibile la sediul MICROREGIUNEA LUNCA ARGESULUI MOZACENI pe suport tiparit.

Prezentul apel de selectie a fost aprobat de cate Consiliul Director al Asociatiei MICROREGIUNEA LUNCA ARGESULUI MOZACENI, conform Deciziilor Consiliului Director nr. 352/24.10.2019.

Autor Florent MOCANU

Lasa un comentariu

automatizari porti Bucuresti mobilier scolar pressione alta cosa fare beton amprentat
beton amprentat
Béton Imprimé Montpellier Beton amprentat Inchirieri atv Bran Epilare cu ceara Iasiavocat suceava case in rate iasi
montaj tapet
avocat ploiesti - pahar carton
creare magazin online creare site web traduceri autorizate Iasi creare portal imobiliar creare portal stiri
» realizare site web