26 Apr 2018
Ultima ora
Home / Actualitate / Fabricile MGC Topoloveni premiate pentru investitii in cadrul Galei Money Channel “Sustinem economia Romaniei”

Fabricile MGC Topoloveni premiate pentru investitii in cadrul Galei Money Channel “Sustinem economia Romaniei”

2

București, 5 decembrie 2013 – MGC Topoloveni, producătorul brandurilor Bunătăți de Topoloveni, Spring foods și A la carte, a obținut recet, în cadrul Galei Money Channel “Susținem economia României” 2013, premiul pentru “Investițiile realizate în fabrica de produse alimentare Topoloveni”. Premiul a fost înmânat domnului Nicolae Păuna, director general MGC Topoloveni, în prezența Ministrului Agriculturii Daniel Constantin, Primarului Capitalei Sorin Oprescu și Prințului Paul al României și Prințesei Lia.

Desfășurată sub sloganul „Susținem economia României”, campania Money Channel demarată la nivel național, reprezintă cea mai amplă inițiativă pentru relansarea economiei românești și pentru promovarea mediului de afaceri din România.

Am investit în modernizarea fabricilor de la Topoloveni, aflate pe locul primei fabrici de procesare a legumelor și fructelor din România, pentru că vrem să asigurăm continuitatea tradițiilor culinare românești, dar și să experimentăm cu preparate tradiționale internaționale pe care să le oferim și românilor. Credem cu tărie că investițiile în tehnologii performante care fac posibilă păstrarea acestor tradiții, ne îndreaptă către atingerea celui mai important obiectiv al nostru, acela de a fi prezenți pe mesele cât mai multor români cu preparate produse la Topoloveni.”, a declarat domnul Păuna.

Complexul MGC Topoloveni a fost extins și modernizat cu o investiție ce depășește 14 milioane de euro, derulată în mai multe etape. Cele mai recente investiții, în valoare de aproximativ 4 milioane de euro, au fost direcționate către modernizarea fabricii de procesare a legumelor și fructelor și către extinderea activității pe segmentul conservelor mixte și preparatelor congelate. Odată cu investiția financiară, complexul de fabrici MGC Topoloveni și-a crescut gama sortimentală cu 95%, ceea ce a atras după sine și o creștere a numărului de angajați cu 60%.

În același timp, investițiile au asigurat creșterea capacității de producție de la 4.000 tone pe an, la 11.500 tone pe an.

Premiul primit de MGC Topoloveni marchează și investiția pe care compania o face în regiunea Topoloveni, prin susținerea producătorilor locali de materie primă, dar și prin contribuția la bugetul local și crearea de noi locuri de muncă.

Despre MGC Topoloveni

MGC Topoloveni și-a început activitatea în 2002 la Topoloveni, regiune recunoscută în toată țara ca leagănul tradițiilor în prepararea conservelor de legume și fructe. Încă de la începuturi, compania a beneficiat de o moștenire bogată de bune practici, dobândită de la prima fabrică din România specializată în procesarea legumelor și fructelor, înființată în 1901 de către profesorul Maximilian Popovici. Astăzi, pe locul acestei fabrici se află MGC Topoloveni. Complexul de fabrici MGC Topoloveni, modernizate și dotate cu cele mai performante utilaje și tehnologii, este format din Fabrica de pregătire a conservelor de legume și fructe, Fabrica de preparare a mâncărurilor gătite la conservă, Fabrica de preparate congelate din carne și legume, Fabrica de sosuri și Fabrica de produse de brutărie și patiserie. Aici, sute de oameni prepară mâncăruri felurite, respectând vechile tradiții culinare și pregătesc bunătăți care vor deveni tradiții pentru generațiile viitoare.

Fabricile din cadrul complexului MGC Topoloveni deţin certificate de export, utilaje moderne care respectă toate standardele europene în materie de siguranţă alimentară şi calitate, iar întregul complex este certificat ISO 22000.

1

4

Autor Florent MOCANU

Lasa un comentariu

oferte hoteluri turcia
oferte last minute egipt
sejur individual
hormigon impreso alicante
beton amprentat
beton amprentat

pompe de caldura

beton amprentatdetergenti rufe
avocat ploiesti
avocat suceava tractari auto nadlac
pelerinaj israel
tractari auto nadlac hotel iasi avocat ploiesti stiri botosani - pahar carton
- hormigon impreso alicante
- cursuri contabilitate Bucuresti
- dezmembrari microbuze Iasi
- realizare site web
videochat constanta gradinita sector 1
montaj tapet
transport persoane Germania
creare magazin online promovare site creare site web traduceri autorizate Iasi creare magazin online promovare Google Adwords dezvoltare aplicatii web promovare site web Campanii de link building Promovare Google creare portal imobiliar creare portal stiri
» realizare site web
bijuterii argint Pandora
cazare pensiune Sinaia
vacante exotice