02 iun. 2020
Ultima ora
Home / Actualitate / Dambovita: La Soala nr. 2 Titu Targ au avut loc exercitii de evacuare in caz de incendiu si cutremur

Dambovita: La Soala nr. 2 Titu Targ au avut loc exercitii de evacuare in caz de incendiu si cutremur

„Atenţie! Foc!” – s-a auzit azi dimineaţa la Şcoala gimnazială Nr2 Titu Targ . Din fericire, a fost vorba doar despre o simulare de incendiu care a avut drept scop cunoaşterea mijloacelor de primă intervenţie, antrenarea personalului în executarea operaţiunilor de stingere a flăcărilor de către persoanele existente în incinta unităţii la momentul producerii evenimentului.
Conform scenariului, după ce un angajat a observat incendiul declanşat în urma unui scurtcircuit la nişte cabluri electrice in laboratorul de informatica , s-a acţionat butonul de alarmare, s-au închis gazele şi energia electrică. S-a acţionat în vederea limitării şi stingerii incendiului şi, în acelaşi timp, au fost evacuaţi copiii, urmărindu-se, de asemenea, ca toate persoanele să părăsească în siguranţă incinta.
În mai puţin de 15 minute incendiul a fost stins și nu a necesitat o interventie suplimentara. Salariaţii s-au întrunit pentru evaluarea situaţiei, e distrugerilor, a pierderilor şi a stadiului de funcţionare a instalaţiilor şi, după ce au fost remediate toate problemele, s-a decis continuarea activităţii în şcoala respectivă.
Tot la Scoala Nr.2 Titu Targ, s-a desfasurat ieri ,06.11.2019 și un exercițiu de evacuare în caz de cutremur.

Autor Florent MOCANU

Lasa un comentariu

automatizari porti Bucuresti mobilier scolar pressione alta cosa fare beton amprentat
beton amprentat
Béton Imprimé Montpellier Beton amprentat Inchirieri atv Bran Epilare cu ceara Iasiavocat suceava case in rate iasi
montaj tapet
avocat ploiesti - pahar carton
creare magazin online creare site web traduceri autorizate Iasi creare portal imobiliar creare portal stiri
» realizare site web