15 Noi 2019
Ultima ora
Home / Actualitate / DSP Dambovita: Ziua Internationala a Radiologiei – 8 Noiembrie 2019

DSP Dambovita: Ziua Internationala a Radiologiei – 8 Noiembrie 2019

Direcţia de Sănătate Publică a Judeţului Dâmboviţa împreună cu, medicii radiologi, imagişti, tehnicienii şi profesioniştii celebrează în data de 8 noiembrie 2019, cea de-a şaptea ediţie a Zilei Internaţionale a Radiologiei.

Cu acest prilej, promovăm sloganul campaniei mondiare “Să sărbătorim împreună!” şi sloganul campaniei naţionale “Imagistica Sportivă – o mână întinsă noilor recorduri!”.

Ziua Internațională a Radiologiei are scopul de a crește nivelul de conștientizare asupra rolului radiologiei în cadrul unor îngrijiri de sănătate sigure, precum și pentru a îmbunătății înțelegerea rolului pe care medicii radiologi și tehnicienii îl joacă în cadrul procesului de acordare a îngrijirilor de sănătate.

Imagistica sportivă (radiologia musculo-scheletică) a fost aleasă ca temă principală a zilei în 2019, pentru a evidenţia rolul esenţial pe care îl joacă profesioniştii de imagistică în detectarea, diagnosticul, prognosticul şi tratamentul leziunilor legate de sport, crescând calitatea îngrijirii şi a tratamentului pacienţilor.

Radiologia musculo-scheletică este o subspecialitate în creştere rapidiă a radiologiei diagnostice, care joacă un rol din ce în ce mai important în evaluarea şi managementul pacienţiilor cu o mare varietate de leziuni în întreaga lume. În această subspecialitate, a apărut o nouă disciplină – imagistica sportivă. Dezvoltarea imaginilor cu ultrasunete şi rezonanţă magnetică, în special în ultimii 20 de ani, a dus la vizualizarea surperigară a tendoanelor, ligamentelor şi cartilajelor, dând o importanţă sporită imagisticii medicale în diagnosticul şi tratamentul leziunilor legate de sport.

Susţineţi Compania “Imagistica Sportivă – o mână întinsă noilor recorduri!”

Contribuiţi la creşterea nivelului de informare a populaţiei cu privire la rolul radiologiei şi a imagisticii în cadrul îngrijirilor de sănătate sigure!

Autor Florent MOCANU

Lasa un comentariu

automatizari porti Bucuresti cabinet kinetoterapie Bucuresti mobilier scolar beton amprentat
beton amprentat

beton amprentatdetergenti rufe
Béton Imprimé Montpellier Laminina Beton amprentat Inchirieri atv Bran Epilare cu ceara Iasiavocat suceava tractari auto nadlac
tractari auto nadlac case in rate iasi
montaj tapet
hotel barlad
hotel iasi avocat ploiesti - pahar carton
- realizare site web
videochat constanta cabina foto bucuresti gradinita sector 1
creare magazin online promovare site creare site web traduceri autorizate Iasi creare magazin online promovare Google Adwords dezvoltare aplicatii web promovare site web Campanii de link building Promovare Google creare portal imobiliar creare portal stiri
» realizare site web
bijuterii argint Pandora
cazare pensiune Sinaia
tavane extensibile