21 Noi 2019
Ultima ora
Home / Actualitate / Declaratie de presa, Rovana Plumb: „La multi ani, Europa! La multi ani, romani!”

Declaratie de presa, Rovana Plumb: „La multi ani, Europa! La multi ani, romani!”

Anul acesta, sărbătorim Ziua Europei într-un context special. Alegerile pentru Parlamentul European care vor avea loc pe 26 mai vor fi un test pentru toate statele care compun Uniunea Europeană. Putem spune, fără să greșim, că de rezultatul acestor alegeri va depinde viitorul Uniunii Europene.

Iată de ce, marile familii europene au pe umerii lor o responsabilitate enormă. Trebuie să gestioneze o relație normală și egală între statele membre.

PSD a fost și va rămâne un partid proeuropean. Iar cine pune încă la îndoială acest statut să-și amintească faptul că PSD a fost partidul care a dus România în NATO și în Uniunea Europeană. Și tot noi suntem cei care dorim ca acum România să facă parte din spațiul Schengen.

Sper din tot sufletul ca ziua de 9 mai să fie și mai departe un reper care să unească statele Uniunii Europene, în spiritul principiilor și valorilor care stau la baza unității Europei. Nu trebuie să uităm că Uniunea Europeană înseamnă nu doar oportunități economice, ci și egalitate de șanse și tratament corect.

La mulți ani, Europa! La mulți ani, români!

Rovana Plumb

Candidat pentru alegerile europarlamentare

Presedinte  PSD Dâmbovița

Autor Florent MOCANU

Lasa un comentariu

automatizari porti Bucuresti cabinet kinetoterapie Bucuresti mobilier scolar beton amprentat
beton amprentat

beton amprentatdetergenti rufe
Béton Imprimé Montpellier Laminina Beton amprentat Inchirieri atv Bran Epilare cu ceara Iasiavocat suceava tractari auto nadlac
tractari auto nadlac case in rate iasi
montaj tapet
hotel barlad
hotel iasi avocat ploiesti - pahar carton
- realizare site web
videochat constanta cabina foto bucuresti gradinita sector 1
creare magazin online promovare site creare site web traduceri autorizate Iasi creare magazin online promovare Google Adwords dezvoltare aplicatii web promovare site web Campanii de link building Promovare Google creare portal imobiliar creare portal stiri
» realizare site web
bijuterii argint Pandora
cazare pensiune Sinaia
tavane extensibile