08 Apr 2020
Ultima ora
Home / Actualitate / Dambovita, Titu: Primaria dezinfecteaza strazile, trotuarele, parcurile si scarile de bloc

Dambovita, Titu: Primaria dezinfecteaza strazile, trotuarele, parcurile si scarile de bloc

Primăria Titu, prin societatea Consiliului Local Titu, SALUB SRL, a demarat o amplă actiune de dezinfectare a parcurilor, trotuarelor, scărilor de bloc și a tuturor străzilor din oras și din împrejurimile orașului:

  • cartierul Titu-Gară
  • satele aparținatoare Fusea, Hagioaica, Codreanu, Plopu, Titu Târg, Salcuța, Atârnați.

Toate locațiile au fost dezinfectate și spălate cu substante biocide pe bază de clor. Aceasta măsură luată se înscrie în programul orașului Titu de prevenție al răspândirii virusului COVID – 19.

Potrivit primarului orașului Titu, domnul Traian Niculae, acțiuni de acest fel vor continua și în perioada următoare, iar întreg personalul de specialitate al primăriei se află la datorie și este gata sa intervină în caz de nevoie. De asemenea, la solicitarea locuitorilor orașului, vor fi demarate si acțiuni de dezinsecție contra capușelor și gândacilor, tot prin societatea Consiliului Local, SALUB SRL.

Primăria face apel la calm, prudență si responsabilitate din partea locuitorilor orașului, le recomandă să evite deplasările care pot suferi amânare și să respecte indicațiile autorităților. În caz de urgențe ce necesită intervenția administrației locale, pot apela Dispeceratul Poliției Locale Titu 24 ore din 24 la numărul de telefon (0245) 651 098.

Autor Florent MOCANU

Lasa un comentariu

automatizari porti Bucuresti cabinet kinetoterapie Bucuresti mobilier scolar beton amprentat
beton amprentat

beton amprentatdetergenti rufe
Béton Imprimé Montpellier Laminina Beton amprentat Inchirieri atv Bran Epilare cu ceara Iasiavocat suceava tractari auto nadlac
tractari auto nadlac case in rate iasi
montaj tapet
hotel barlad
hotel iasi avocat ploiesti - pahar carton
- realizare site web
videochat constanta cabina foto bucuresti gradinita sector 1
creare magazin online promovare site creare site web traduceri autorizate Iasi creare magazin online promovare Google Adwords dezvoltare aplicatii web promovare site web Campanii de link building Promovare Google creare portal imobiliar creare portal stiri
» realizare site web
bijuterii argint Pandora
cazare pensiune Sinaia
tavane extensibile