23 oct. 2020
Ultima ora
Home / Actualitate / Dambovita, TITU: Masca de protectie OBLIGATORIE in toate spatiile publice

Dambovita, TITU: Masca de protectie OBLIGATORIE in toate spatiile publice

Derulată la iniţiativa conducerii Primăriei Titu, a primarului Traian Niculae, activitatea a inclus discuţii cu cetăţenii privind respectarea normelor de protecţie, purtarea corespunzătoare a măştii, necesitatea respectării distanţării fizice şi respectarea normelor de igienă.

Totodată cetăţenilor li s-a reamintit faptul că la nivelul oraşului Titu, potrivit Hotărârii Comitetului Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă Dâmboviţa, ”începând din 10 octombrie 2020, în intervalul orar 06:00 – 20:00, se instituie obligativitatea purtării măştii de protecţie (astfel încât să acopere nasul şi gura) în toate spaţiile publice de pe raza unităţii administrativ – teritoriale”.

Oraşul Titu este zonă de risc după gradul de infectare de ”1,87 cazuri de infectări cu noul SARS -CoV- 2 la 1.000 de locuitori”, anunţat de CJSU Dâmboviţa primăriei oraşului, primarului, în calitate de preşedinte al Comitetului Local pentru Situaţii de Urgenţă.

Potrivit aceleaşi Hotărâri a CJSU Dâmboviţa, Art.7., ”obligativitatea purtării măştii de protecţie în toate spaţiile publice revine tuturor persoanelor care au împlinit vârsta de 5 ani”.

Autor Florent MOCANU

Lasa un comentariu

automatizari porti Bucuresti mobilier scolar pressione alta cosa fare beton amprentat
beton amprentat
panouri radiante incalzire in pardoseala Inchirieri atv Bran Epilare cu ceara Iasiavocat suceava montaj tapet
avocat ploiesti creare magazin online traduceri autorizate Iasi realizare site web