30 oct. 2020
Ultima ora
Home / Actualitate / Dambovita, TITU: Dezinsectie pentru COMBATEREA TANTARILOR – PARCURI, LOCURI DE JOACA SI SPATII VERZI DIN ORAS

Dambovita, TITU: Dezinsectie pentru COMBATEREA TANTARILOR – PARCURI, LOCURI DE JOACA SI SPATII VERZI DIN ORAS

SC SALUB TITU S.R.L., judetul Dambovita, în colaborare cu Primăria ORASULUI TITU, vă aduce la cunoştinţă faptul că în perioada 24.07-15.08.2020, cu posibilitate de prelungire în funcţie de condiţiile meteo, va desfăşura lucrări de DEZINSECTIE TERESTRA -COMBATEREA TANTARILOR de pe domeniul public al orasului – PARCURI, STADIOANE, LOCURI DE JOACA SI SPATII VERZI DIN ORAS, SI PE SCARILE BLOCURILOR.
Produsele folosite sunt „Solfac trio EC200″de la Bayer.Substantele active sunt: cipermetrin 5% +tetrametrin 2.5 ‘% +piperonil butoxid 12.5%. Chiar daca „Solfac trio EC200″nu are efecte negative asupra plantelor , albinelor si altor vietuitoare non-vizate, vă rugăm să supravegheaţi cu atenţie copiii şi animalele de companie pentru a nu stationa in zona de actiune a agentului DDD ! În cazul inhalarii accidentale a vaporilor pulverizati, vă rugăm să vă adresaţi imediat Unitatii De Primiri Urgenta.

Autor Florent MOCANU

Lasa un comentariu

automatizari porti Bucuresti mobilier scolar pressione alta cosa fare beton amprentat
beton amprentat
panouri radiante incalzire in pardoseala Inchirieri atv Bran Epilare cu ceara Iasiavocat suceava montaj tapet
avocat ploiesti creare magazin online traduceri autorizate Iasi realizare site web