15 Noi 2018
Ultima ora
Home / Actualitate / Dambovita: Primaria Targoviste – Actiune organizata de Ziua Internationala de Lupta Impotriva Violentei asupra Femeii

Dambovita: Primaria Targoviste – Actiune organizata de Ziua Internationala de Lupta Impotriva Violentei asupra Femeii

Primaria municipiului Targoviste, prin Directia de Asistenta Sociala, in parteneriat cu Crucea Rosie – Filiala Dambovita, Arhiepiscopia Targoviste si Agentia Nationala Pentru Egalitate De Sanse Intre Femei Si Barbati (ANES), organizeaza in data de 23 noiembrie 2017 un mars de protest impotriva violentei domestice, pentru a marca Ziua Internationala de Lupta Impotriva Violentei asupra Femeii, stabilita la data de 25 noiembrie.

Actiunea este parte a Campaniei Internationale „16 zile de activism impotriva violentei in familie” si are ca scop prevenirea si combaterea violentei domestice prin informarea si sensibilizarea comunitatii cu privire la fenomenul social cu efecte grave pe care il are mediul familial violent asupra membrilor familie si a societatii in general.

Programul de desfasurare a marsului este urmatorul: 23 noiembrie 2017, ora 14,00, punct de plecare scuarul Primariei municipiului Targoviste, urmand traseul – strada Poet Grigore Alexandrescu – B-dul. Mircea cel Batran – Prefectura Dambovita.

„Invitam sa participe la aceasta actiune toti cetatenii municipiului Targoviste care condamna violenta, indiferent de natura ei.

Pe durata marsului, vor fi strigate sloganuri anti-violenta, vor fi impartite flori cu mesajul ”Daruieste, nu lovi”, iar participantii vor avea bannere, pancarte si alte elemente de impact. La final, se vor inalta 100 de baloane albe, reprezentand numarul persoanelor- victime ale violentei in familie care au fost sustinute prin servicii sociale in schimbarea atitudinii fata de propria viata.

Ca element de sensibilizare,  vor exista, in spatiul public, trei siluete de femei- martore tacute, simbol al femeii care sufera din cauza violentei in familie. Fiecare silueta va avea inscriptionata o poveste a unui caz din judetul Dambovita. Prin aceasta  se doreste sublinierea faptului ca violenta in familie nu este o simpla poveste, sau ceva ce tine de mentalitate, ci este o realitate care poate fi fatala. In jurul siluetelor se vor aprinde lumanari.”, se arata  intr-un comunicat al Primariei, remis  redactiei ziarului nostru.

Autor Florent MOCANU

Lasa un comentariu

automatizari porti Bucuresti oferte last minute egipt
sejur individual
cabinet kinetoterapie Bucuresti hormigon impreso alicante
beton amprentat
beton amprentat

beton amprentatdetergenti rufe
avocat ploiesti
avocat suceava tractari auto nadlac
pelerinaj israel
tractari auto nadlac laminina
case in rate iasi
montaj tapet
hotel barlad
hotel iasi avocat ploiesti stiri botosani - pahar carton
- hormigon impreso alicante
- cursuri contabilitate Bucuresti
- dezmembrari microbuze Iasi
- realizare site web
videochat constanta cabina foto bucuresti gradinita sector 1
creare magazin online promovare site creare site web traduceri autorizate Iasi creare magazin online promovare Google Adwords dezvoltare aplicatii web promovare site web Campanii de link building Promovare Google creare portal imobiliar creare portal stiri
» realizare site web
bijuterii argint Pandora
cazare pensiune Sinaia
tavane extensibile