27 Ian 2020
Ultima ora
Home / Actualitate / Dambovita: Desteapta-te, romane – spectacol oferit de Scoala Populara de Arte „Octav Enigarescu”

Dambovita: Desteapta-te, romane – spectacol oferit de Scoala Populara de Arte „Octav Enigarescu”

“De la Nistru, pân la Tisa

 Tot românul plânsu-mi-s-a,

 Că nu mai poate străbate

 De-atâta străinătate… ” (Mihai Eminescu)

„Deșteaptă-te, române!”, spectacol oferit de Școala Populară de Arte „Octav Enigarescu”, din cadrul Centrului Județean de Cultură Dâmbovița.

Joi, 28 noiembrie, ora 17.00, vă invităm la un spectacol dedicat Zilei Naționale a României, care va avea loc la Muzeul de istorie, din cadrul Complexului Național Muzeal Curtea Domnească, spectacol oferit de Școala Populară de Arte „Octav Enigărescu”, a Centrului Județean de Cultură Dâmbovița, aflat sub egida Consiliului Județean Dâmbovița.

Elevii și profesorii școlii populare de arte vă vor oferi momente de muzică, dans și poezie, care vor aduce, în prin plan, memoria românilor care au luptat și care și-au sacrificat viața pentru o Românie unită, care au iubit acest pământ strămoșesc și care au avut curajul de a lupta, pentru păstrarea demnității, verticalității și unității poporului român. Iar unul din momentele importante ale istoriei noastre, a fost Unirea Transilvaniei, Banatului, Crișanei și Maramureșului cu România,  la 1 Decembrie 1918.

Vă așteptăm cu drag și bucurie, joi, 28 noiembrie, ora 17.00, la Muzeul de Istorie, la spectacolul „Deșteaptă-te, române!”

Autor Florent MOCANU

Lasa un comentariu

automatizari porti Bucuresti cabinet kinetoterapie Bucuresti mobilier scolar beton amprentat
beton amprentat

beton amprentatdetergenti rufe
Béton Imprimé Montpellier Laminina Beton amprentat Inchirieri atv Bran Epilare cu ceara Iasiavocat suceava tractari auto nadlac
tractari auto nadlac case in rate iasi
montaj tapet
hotel barlad
hotel iasi avocat ploiesti - pahar carton
- realizare site web
videochat constanta cabina foto bucuresti gradinita sector 1
creare magazin online promovare site creare site web traduceri autorizate Iasi creare magazin online promovare Google Adwords dezvoltare aplicatii web promovare site web Campanii de link building Promovare Google creare portal imobiliar creare portal stiri
» realizare site web
bijuterii argint Pandora
cazare pensiune Sinaia
tavane extensibile