25 Aug 2019
Ultima ora
Home / Actualitate / Dambovita: Conducerea Consiliului Judetean – dialog cu specialisti in turism din cadrul ASE Bucuresti

Dambovita: Conducerea Consiliului Judetean – dialog cu specialisti in turism din cadrul ASE Bucuresti

Președintele Consiliului Județean Dâmbovița, Alexandru Oprea, însoțit de vicepreședintele Alin Manole și Mădălina Breazu, șef Serviciu Pregătire și Monitorizare Proiecte cu Finanțare Externă, Vasile Dinu, directorul general al Direcţiei Generale Infrastructură Locală, Teodor Bâte, arhitectul șef al județului și Ovidiu Cârstina, directorul Complexului Muzeal Curtea Domnească din Târgoviște, a avut astăzi, 14 mai 2019, o întâlnire cu rectorul Academiei de Studii Economice (ASE), prof. univ. dr. Nicoale Istudor, decanul Facultății de Business și Turism din cadrul ASE din București, prof. univ. dr. Rodica Pamfilie și alți specialiști din cadrul instituției.

Scopul întâlnirii a fost acela de a analiza posibilitățile de colaborare, în vederea elaborării în parteneriat a unei strategii de dezvoltare turistică.

Și asta după ce și în trecut, Consiliul Județean Dâmbovița a mai derulat un astfel de parteneriat, care s-a dovedit unul de succes, prin care a beneficiat de expertiza specialiștilor în turism, din cadrul unității de învățământ superior, pentru derularea proiectului ”Promovarea Potențialului Turistic al Judetului Dambovita”, finanțat prin Programul Operațional Regional 2007-2013, în cadrul căruia ASE a elaborat un studiu de marketing.

În cadrul acestei întâlniri, rectorul ASE a precizat că suntem singurul consiliu județean din țară și a treia instituție publică la nivel național, după Ministerul Economiei și Ministerul Întreprinderilor Mici și Mijlocii, care apelează la sprijinul specialiștilor în vederea realizării de studii pentru proiectele finanțate din fonduri guvernamentale sau europene.

În perioada următoare, Consiliul Județean Dâmbovița va stabili etapele necesare derulării acestui parteneriat, pentru elaborarea unei strategii la nivel județean, care să urmărească dezvoltarea zonei montane a județului Dâmbovița și a altor obiective de interes pentru potențialii turiști.

Totodată, autoritățile județene intenționează ca în baza acestei colaborări să se realizeze activități de cercetare și studiere a profilului turistului venit în județul Dâmbovița, pentru a putea găsi cele mai bune căi de atragere a acestuia si a răspunde tuturor exigențelor sale.

Cu acest prilej, președintele CJD, Alexandru Oprea, a prezentat principalele proiecte pe care instituția le are în desfășurare sau în elaborare și care au ca obiectiv dezvoltarea turismului în județul Dâmbovița.

Autor Florent MOCANU

Lasa un comentariu

automatizari porti Bucuresti cabinet kinetoterapie Bucuresti hormigon impreso alicante
beton amprentat
beton amprentat

beton amprentatdetergenti rufe
Béton Imprimé Montpellier Laminina Beton amprentat Inchirieri atv Bran Epilare cu ceara Iasiavocat suceava tractari auto nadlac
pelerinaj israel
tractari auto nadlac laminina
case in rate iasi
montaj tapet
hotel barlad
hotel iasi avocat ploiesti - pahar carton
- hormigon impreso alicante
- cursuri contabilitate Bucuresti
- realizare site web
videochat constanta cabina foto bucuresti gradinita sector 1
creare magazin online promovare site creare site web traduceri autorizate Iasi creare magazin online promovare Google Adwords dezvoltare aplicatii web promovare site web Campanii de link building Promovare Google creare portal imobiliar creare portal stiri
» realizare site web
bijuterii argint Pandora
cazare pensiune Sinaia
tavane extensibile