21 Noi 2019
Ultima ora
Home / Actualitate / Dambovita: 40 DE TINERI DIN ARHIEPISCOPIA TARGOVISTEI PARTICIPA LA ITO CRAIOVA 2019

Dambovita: 40 DE TINERI DIN ARHIEPISCOPIA TARGOVISTEI PARTICIPA LA ITO CRAIOVA 2019

Cu binecuvântarea Înaltpreasfințitului Părinte Arhiepiscop si Mitropolit Nifon, 40 de tineri dâmbovițeni participă la Întâlnirea Internațională a Tinerilor Ortodocși (ITO) care are loc la Craiova, în perioada 5-8 septembrie 2019.

   Participanții sunt tineri care se implică prin voluntariat în acțiunile constante derulate în parohiile Arhiepiscopiei Târgoviștei, prin comitetele parohiale de tineret, și sunt însoțiți la Craiova de Pr. prof. Marian Dobrescu – coordonatorul eparhial al activităților catehetice.

   Evenimentul de la Craiova este o continuare a întâlnirilor organizate în anii 2013 și 2014 la Baia Mare, în 2015 la Cluj, în 2016 la București, în 2017 la Iași și în 2018 la Sibiu, sub directa îndrumare a Sfântului Sinod al Bisericii Ortodoxe Române.

Autor Florent MOCANU

Lasa un comentariu

automatizari porti Bucuresti cabinet kinetoterapie Bucuresti mobilier scolar beton amprentat
beton amprentat

beton amprentatdetergenti rufe
Béton Imprimé Montpellier Laminina Beton amprentat Inchirieri atv Bran Epilare cu ceara Iasiavocat suceava tractari auto nadlac
tractari auto nadlac case in rate iasi
montaj tapet
hotel barlad
hotel iasi avocat ploiesti - pahar carton
- realizare site web
videochat constanta cabina foto bucuresti gradinita sector 1
creare magazin online promovare site creare site web traduceri autorizate Iasi creare magazin online promovare Google Adwords dezvoltare aplicatii web promovare site web Campanii de link building Promovare Google creare portal imobiliar creare portal stiri
» realizare site web
bijuterii argint Pandora
cazare pensiune Sinaia
tavane extensibile