24 Feb 2020
Ultima ora
Home / Actualitate / SC Avicola Tartasesti SA – Dambovita: CONVOCARE ADUNARE GENERALA ORDINARA A ACTIONARILOR

SC Avicola Tartasesti SA – Dambovita: CONVOCARE ADUNARE GENERALA ORDINARA A ACTIONARILOR

Subscrisa BDO BUSINESS RESTRUCTURING S.P.R.L., in calitate de administrator judiciar al debitorului AVICOLA TARTASESTI S.A., desemnata prin Incheierea de sedinta din data de 27.11.2014, pronuntata de Tribunalul Dambovita – Sectia a II-a Civila, de Contencios Administrativ si Fiscal, in dosarul nr. 2487/120/2014/a15, in temeiul prevederilor art. 20 alin. (1) pct. g) din Legea 85/2006, privind procedura insolventei, coroborate cu cele ale Legii 31/1990, privind societatile  comerciale, republicata, cu modificarile si completarile ulterioare

CONVOACA ADUNAREA GENERALA ORDINARA A ACTIONARILOR

 AVICOLA TARTASESTI S.A. – in insolventa

cu sediul social in Sat Tartasesti, Comuna Tartasesti, str. Bucuresti – Pitesti, jud. Dambovita, Numar de ordine in registrul comertului J15/501/1991, CUI 892830

PENTRU DATA DE

14.10.2019 ORA 14.00

 La sediul administratorului judiciar din Bucuresti, sector 3, Str. Invingatorilor nr. 24, cladirea Victory Business Center, et. 4, cu urmatoarea

 ORDINE DE ZI:

 Punctul 1:Aprobarea elaborarii si propunerii de catre AVICOLA TARTASESTI S.A. a Planului de reorganizare a Societatii, in calitatea sa de debitor, in conformitate cu prevederile art. 94 si urmatoarele din Legea nr. 85/2006.

Punctul 2:Mandatarea administratorului special al Societatii sa elaboreze si sa depuna Planul de reorganizare al societatii AVICOLA TARTASESTI S.A., cu respectarea art. 94 alin. (1) lit. a) si urmatoarele din Legea nr. 85/2006, in termen de 30 zile de la data publicarii Tabelului definitiv de creante.

 A DOUA CONVOCARE

Daca la data primei convocari din data de 14.10.2019 nu sunt indeplinite conditiile legale privind prezenta, a doua adunare se va desfasura tot la sediul mai sus-mentionat, la data de 15.10.2019, ora 14.00.

ALTE PRECIZARI

 Documentele si materialele informative vizand problemele inscrise pe ordinea de zi a AGOA se afla la dispozitia actionarilor, putand fi consultate de acestia la sediul societatii AVICOLA TARTASESTI S.A , in fiecare zi lucratoare, intre orele 09.00 – 18.00.

La Adunarea Generala Ordinara a Actionarilor pot participa si pot vota, direct sau prin reprezentare, in baza unei procuri speciale, toti actionarii inscrisi in Registrul Actionarilor la data de 02.10.2019, stabilita ca data de referinta. Un actionar poate desemna o singura persoana sa il reprezinte in sedinta AGOA.

Toti actionarii reprezentati in baza unei procuri speciale se vor asigura ca aceste procuri, insotite, in cazul actionarilor persoane juridice, de certificatul constatator emis de Registrul Comertului (in original, avand o vechime de cel mult 3 zile lucratoare), vor fi depuse in original la urmatoarea adresa a administratorului judiciar BDO Bussiness Restructuring, cu 48 de ore inainte de sedinta AGOA, sub sanctiunea pierderii exercitiului dreptului de vot in cadrul acestei adunari.

Procurile vor ramane valabile pentru a doua adunare, in cazul in care prima adunare este amanata din cauza neindeplinirii cerintelor legale.

Actionarii indreptatiti pot participa si pot vota in cadrul AGOA pe baza actului de identitate (buletin de identitate/carte de identitate), pentru cetatenii romani sau, dupa caz, cu pasaport/legitimatie de sedere pentru cetatenii straini, in cazul actionarilor persoane fizice, respectiv pe baza actului de identitate al reprezentantului legal insotit de un document oficial, in original, care ii atesta aceasta calitate (certificat constatator emis de Registrul Comertului cu cel mult 3 zile lucratoare inainte de data sedintei), in cazul actionarilor persoane juridice.

Exprimarea votului actionarilor in cadrul sedintei AGOA se poate realiza si prin corespondenta, prin completarea, semnarea si transmiterea corespunzatoare a votului in scris fie in original, in format fizic, la registratura Societatii (personal sau prin servicii de curierat cu confirmare de primire), fie prin e-mail cu semnatura electronica extinsa incorporata, conform Legii nr. 455/2001 privind semnatura electronica, la adresa business.restructuring@bdo.ro. Ambele modalitati de transmitere trebuie sa contina mentiunea scrisa clar si cu majuscule „VOT PRIN CORESPONDENTA – PENTRU ADUNAREA GENERALA ORDINARA A ACTIONARILOR DIN DATA DE 14/15.10.2019.

Pentru informatii suplimentare, va puteti adresa societatii AVICOLA TARTASESTI S.A., la sediul acesteia, si  administratorului judiciar BDO BUSINESS RESTRUCTURING SPRL, la adresa de e-mail business.restructuring@bdo.ro, respectiv la nr. de tel:021/319.94.76.

 BDO BUSINESS RESTRUCTURING S.P.R.L.

Administrator judiciar al

AVICOLA TARTASESTI S.A.

Autor Florent MOCANU

Lasa un comentariu

automatizari porti Bucuresti cabinet kinetoterapie Bucuresti mobilier scolar beton amprentat
beton amprentat

beton amprentatdetergenti rufe
Béton Imprimé Montpellier Laminina Beton amprentat Inchirieri atv Bran Epilare cu ceara Iasiavocat suceava tractari auto nadlac
tractari auto nadlac case in rate iasi
montaj tapet
hotel barlad
hotel iasi avocat ploiesti - pahar carton
- realizare site web
videochat constanta cabina foto bucuresti gradinita sector 1
creare magazin online promovare site creare site web traduceri autorizate Iasi creare magazin online promovare Google Adwords dezvoltare aplicatii web promovare site web Campanii de link building Promovare Google creare portal imobiliar creare portal stiri
» realizare site web
bijuterii argint Pandora
cazare pensiune Sinaia
tavane extensibile