01 iun. 2020
Ultima ora
Home / Actualitate / Dambovita: Consiliul Judetean face unele precizari cu referire la spatiile unde functioneaza cabinete parlamentare

Dambovita: Consiliul Judetean face unele precizari cu referire la spatiile unde functioneaza cabinete parlamentare

Având în vedere informațiile apărute în spațiul public și modul subiectiv de prezentare a situației referitoare la spațiile puse la dispoziție de către Consiliul Județean Dâmbovița (CJD) pentru funcționarea unor cabinete parlamentare, facem următoarele precizări:

  1. Solicitarea de eliberare a spațiului deținut de biroul senatorial situat la etajul 1 al clădirii CJD a avut ca fundament atât spațiile insuficiente de lucru necesare aparatului propriu al Consiliului Județean Dâmbovița, cât și solicitările formulate de alți membri ai Parlamentului României, în vederea punerii la dispoziție de birouri pentru înființarea de cabinete parlamentare.
  2. Spațiul în cauză are o suprafață mult mai mare decât suprafețele repartizate celorlalți parlamentari, acestora fiindu-le atribuite cote-părți ½ (câte două persoane în birouri de maximum 15 m2).
  3. Consiliul Județean Dâmbovița a transmis către cabinetul parlamentar situat la etajul 1 disponibilitatea de a-i pune la dispoziție cotă-parte dintr-un birou situat la etajul 5 al clădirii CJD, deținut de un alt parlamentar din cadrul aceleiași formațiuni politice.

 

Autor Florent MOCANU

Lasa un comentariu

automatizari porti Bucuresti mobilier scolar pressione alta cosa fare beton amprentat
beton amprentat
Béton Imprimé Montpellier Beton amprentat Inchirieri atv Bran Epilare cu ceara Iasiavocat suceava case in rate iasi
montaj tapet
avocat ploiesti - pahar carton
creare magazin online creare site web traduceri autorizate Iasi creare portal imobiliar creare portal stiri
» realizare site web