22 Sep 2019
Ultima ora
Home / Actualitate / Dambovita: Conducerea Consiliului Judetean – vizita de lucru pe santierele din judet

Dambovita: Conducerea Consiliului Judetean – vizita de lucru pe santierele din judet

Președintele Consiliului Județean Dâmbovița, Alexandru Oprea, însoțit de vicepreședintele  Alin Manole și directorul general al Direcției Generale Infrastructură Locală, Vasile Dinu, a efectuat astăzi, 20 mai 2019, o vizită de lucru la o parte dintre obiectivele de investiții aflate în derulare în județul Dâmbovița.

O primă oprire a avut loc la fosta unitate militară din zona Gării Târgoviște, unde s-a constatat un ritm scăzut al lucrărilor la obiectivul de investiții „Drum de legătură DJ 720E Gara Târgoviște Sud – Centura Municipiului Târgoviște”, din cauza unei mobilizări insuficiente atât din punct de vedere al personalului alocat, cât și al echipamentelor utilizate.

Președintele Consiliului Județean Dâmbovița a dispus reanalizarea stadiilor fizice și valorice ale investiției cu administratorii societăților comerciale cu care s-au încheiat contractele de lucrări.

În baza acestei analize, urmează a fi făcute toate demersurile legale pentru rezilierea contractelor, întrucât, până în prezent, aceste societăți nu au răspuns la solicitările repetate ale Consiliului Județean Dâmbovița – de respectare a termenilor contractuali.

Vizita de lucru a continuat la lucrările de execuție a podului de pe râul Dâmbovița, din comuna Dragomirești, satul Ungureni, în valoare de 2,873,219 lei, obiectiv finanțat prin Programul Național de Dezvoltare Locală, etapa I.

În plus, pentru execuția pragului de fund în albia minoră în aval de râul Dâmbovița din aceeași zonă, Primăria Dragomirești i-a solicitat sprijin financiar instituției noastre, de suplimentare a sumelor prevăzute în bugetul local pentru lucrarea menționată, în vederea decontării lucrărilor executate.

Autor Florent MOCANU

Lasa un comentariu

automatizari porti Bucuresti cabinet kinetoterapie Bucuresti mobilier scolar beton amprentat
beton amprentat

beton amprentatdetergenti rufe
Béton Imprimé Montpellier Laminina Beton amprentat Inchirieri atv Bran Epilare cu ceara Iasiavocat suceava tractari auto nadlac
tractari auto nadlac case in rate iasi
montaj tapet
hotel barlad
hotel iasi avocat ploiesti - pahar carton
- realizare site web
videochat constanta cabina foto bucuresti gradinita sector 1
creare magazin online promovare site creare site web traduceri autorizate Iasi creare magazin online promovare Google Adwords dezvoltare aplicatii web promovare site web Campanii de link building Promovare Google creare portal imobiliar creare portal stiri
» realizare site web
bijuterii argint Pandora
cazare pensiune Sinaia
tavane extensibile