13 Dec 2017
Ultima ora
Home / Actualitate / Comunicat de presa PP-DD Arges

Comunicat de presa PP-DD Arges

Mihai

Organizaţia Judeţeană PP-DD Argeş îşi va strânge rândurile în condiţiile în care, Ordonanţa de Urgenţă a Guvernului privind migraţia primarilor şi a aleşilor locali, a fost deja publicată în Monitorul Oficial şi de aici încolo, timp de 45 de zile, ea le va permite acestora să se înscrie în alte partide.

Acum este momentul să li se dea posibilitatea tuturor aleşilor locali care au câştigat mandatul actual, fiind trecuţi în 2012 pe primele locuri pe listele de candidaţi ale PP-DD, să reconfirme apartenenţa  la acelaşi partid pentru perioada rămasă până la finalul mandatului. În acest sens, Biroul Permanent Judeţean al PP-DD Argeş va organiza săptămâna viitoare, la o dată care va fi anunţată din timp, o întâlnire cu toţi aleşii locali ai PP-DD.

În cadrul întâlnirii aceştia îşi vor putea exprima liber opţiunea de a rămâne în continuare în PP-DD, se vor analiza situaţiile concrete, specifice fiecărei localităţi şi se vor căuta soluţii de constituire a majorităţilor în consiliile locale care să le permită aleşilor locali să-şi menţină poziţiile actuale şi la alegerile din 2016. Se vor pune de asemenea în discuţie atât avantajele cât şi dezavantajele pe care le prezintă ordonanţa de urgenţă.

Preşedintele PP-DD Argeş, deputatul Mihai Deaconu

Autor Florent MOCANU

Lasa un comentariu