08 Apr 2020
Ultima ora
Home / Actualitate / CJ Dambovita: Precizari privind unele informatii aparute in spatiul public

CJ Dambovita: Precizari privind unele informatii aparute in spatiul public

Având în vedere informațiile apărute în spațiul public cu privire la demersurile inițiate de Consiliul Județean Dâmbovița alături de Spitalul Județean de Urgență Târgoviște (SJUT), în vederea achiziționării de materiale și echipamente medicale, necesare dotării Secției de Boli Infecțioase a SJUT, pentru combaterea virusului COVID-19, președintele Consiliului Județean Dâmbovița, Alexandru Oprea, face următoarele precizări:

  1. Încă de la dispunerea de către a autoritățile centrale a măsurilor necesare prevenirii răspândirii infecției cu virusul COVID-19, Consiliul Județean Dâmbovița a respectat toate indicațiile și a acționat în consecință. Astfel, au fost achiziționate, în regim de urgență, toate materialele necesare, care să asigure atât dezinfectarea spațiilor de lucru din cadrul CJD și al instituțiilor subordonate, cât și protecția personalului.
  2. În ceea ce privește achizițiile pentru dotarea SJUT, Consiliul Județean Dâmbovița a răspuns, în permanență, nevoilor și solicitărilor venite din partea spitalului. Astfel, în cursul săptămânii trecute, la solicitarea managerului SJUT, am dispus alocarea sumei de 1.000.000 lei pentru achiziționarea necesarului întocmit de unitatea spitalicească în cauză în contextul amintit: monitor funcții vitale (10 buc.), injectomat (15 buc.), aparat ventilație mecanică (3 buc.), videolaringoscop (1 buc.), paturi terapie intensivă (6 buc.)

În prezent, SJUT a demarat achizițiile publice, spitalul urmând a intra în posesia materialelor și echipamentelor imediat ce acestea vor fi livrate de furnizori. O parte dintre materiale au fost deja livrate.

Mai mult decât atât, împreună cu managerul SJUT, dr. Claudiu Dumitrescu, am făcut apel la toți operatorii economici din județ – să fie alături de spital și să susțină financiar, în eventualitatea în care sunt interesați și au posibilitatea, demersurile inițiate de noi în acest sens. Pe această cale, toată lumea care dorește să contribuie o poate face în contul RO45TREZ27121F370100XXXX.

Am primit sprijin din partea reprezentanților mediului de afaceri, cărora le mulțumesc pentru susținere!

Îl invit, pe această cale, și pe domnul senator Adrian Țuțuianu să se alăture eforturilor noastre, să facă donații pentru SJUT, în măsura resurselor financiare de care dispune, să devină voluntar la Secția de Boli Infecțioase și să nu se mai folosească de o situație de criză mondială pentru a distruge, din rațiuni personale, imaginea instituțiilor statului care încearcă, din răsputeri, să gestioneze, cât mai bine, această problemă.

Președinte, Alexandru Oprea

Autor Florent MOCANU

Lasa un comentariu

automatizari porti Bucuresti cabinet kinetoterapie Bucuresti mobilier scolar beton amprentat
beton amprentat

beton amprentatdetergenti rufe
Béton Imprimé Montpellier Laminina Beton amprentat Inchirieri atv Bran Epilare cu ceara Iasiavocat suceava tractari auto nadlac
tractari auto nadlac case in rate iasi
montaj tapet
hotel barlad
hotel iasi avocat ploiesti - pahar carton
- realizare site web
videochat constanta cabina foto bucuresti gradinita sector 1
creare magazin online promovare site creare site web traduceri autorizate Iasi creare magazin online promovare Google Adwords dezvoltare aplicatii web promovare site web Campanii de link building Promovare Google creare portal imobiliar creare portal stiri
» realizare site web
bijuterii argint Pandora
cazare pensiune Sinaia
tavane extensibile