24 Apr 2019
Ultima ora
Home / Actualitate / Cea mai mare competitie de triatlon din Sud-Estul Europei va avea loc la Mamaia, in 14-16 septembrie

Cea mai mare competitie de triatlon din Sud-Estul Europei va avea loc la Mamaia, in 14-16 septembrie

Organizatorii TriChallenge, cea mai mare competiție de triatlon din Sud-Estul Europei, au anunțat  că 20 de țări din întreaga lume vor fi reprezentate la startul celor trei zile de competiții, din cadrul celei de-a zecea ediții a evenimentului.

Peste 500 de sportivi s-au înscris, deja, la startul competiției, iar organizatorii mizează pe o prezență de  peste 2.000 de pasionați de mișcare, la Mamaia. TriChallenge reprezintă trei zile de festival multisportiv, care include, de acum, și proba de Aquatlon, precum și proba H3RO, pe distanța standard de half-triathlon.

Mai mult, în premieră, în cadrul competiției, se vor desfășura trei campionate naționale: Campionatul Național pe distanța half-triathlon, Campionatul Național de Sprint și Campionatul Național de Aquatlon.

În plus, TriChallenge va reprezenta o etapă premium, în cadrul Cupei României Bittnet RTS. Până în prezent, TriChallenge Mamaia a fost și gazda a două cupe Europene, ajungând  astfel pe harta europeana a competițiilor majore de triatlon.

Autor Florent MOCANU

Lasa un comentariu

automatizari porti Bucuresti oferte last minute egipt
sejur individual
cabinet kinetoterapie Bucuresti hormigon impreso alicante
beton amprentat
beton amprentat

beton amprentatdetergenti rufe
avocat ploiesti
avocat suceava tractari auto nadlac
pelerinaj israel
tractari auto nadlac laminina
case in rate iasi
montaj tapet
hotel barlad
hotel iasi avocat ploiesti stiri botosani - pahar carton
- hormigon impreso alicante
- cursuri contabilitate Bucuresti
- dezmembrari microbuze Iasi
- realizare site web
videochat constanta cabina foto bucuresti gradinita sector 1
creare magazin online promovare site creare site web traduceri autorizate Iasi creare magazin online promovare Google Adwords dezvoltare aplicatii web promovare site web Campanii de link building Promovare Google creare portal imobiliar creare portal stiri
» realizare site web
bijuterii argint Pandora
cazare pensiune Sinaia
tavane extensibile