02 iun. 2020
Ultima ora
Home / Actualitate / Calarasi: Concursul de creatie „Baraganul in 100 de ani, 1918 – 2018” si-a desemnat castigatorii

Calarasi: Concursul de creatie „Baraganul in 100 de ani, 1918 – 2018” si-a desemnat castigatorii

 

Recent, a avut loc festivitatea de premiere a câștigătorilor competiţiei  ,,Bărăganul în 100 de ani, 1918 – 2018”.

Concursul a fost organizat de Muzeul Municipal din cadrul Primăriei Călărași,  în parteneriat cu Inspectoratul Școlar Județean Călărași.

La cele două secțiuni, „Fotografie” și „Desen, Pictură, Colaj” au fost înscrise în concurs 46 de lucrări realizate de elevi din 12 instituții de învățământ din județul Călărași.

Câştigătorii secţiunii „Fotografie” sunt următorii: Violeta Elena Olaru, de la Liceul Tehnologic „Ion Ghica”Oltenița – premiul I – smartwatch, cu lucrarea „Câmp de maci în Bărăgan”, profesorul coordanator fiind Paul Robert Niculiță; Mihaela Livia Berbec, de la  Liceul Tehnologic „Ion Ghica” Oltenița – premiul II – boxă portabilă, cu lucrarea „Bărăganul între vară și toamnă”, profesorul coordonator fiind Paul Robert Niculiță; Narcisa Cristina Dumitru, de la  Liceul Tehnologic „Ion Ghica” Oltenița premiul III – căști bluetooth, cu lucrarea „Turmele Bărăganului”, profesorul coordonator fiind tot Paul Robert Niculiță.

Câştigătorii secţiunii „Desen, Pictură, Colaj” sunt: Ionuț Cristea, de la Colegiul „Ștefan Bănulescu” din Călărași – premiul I -smartwatch, cu lucrările „Regele Ferdinand I” și „I.C. Brătianu”, profesoarele coordonatoare fiind Laura Șerban și Vasilica Puran; Simona Iuliana Dumitru, de la Școala Gimnazială „Tudor Vladimirescu” din Călărași – premiul II – boxă portabilă, cu lucrarea „Palatul Prefecturii”, profesorul coordonator fiind Daniel Dincă; Maria Cuza, de la Școala Gimnazială „Carol I” Călărași – premiul III – căști bluetooth, cu lucrările „Bărăganul văzut de Maria I și II”, profesorul  coordonator fiind Bogdan Bogatu.

Premiile au fost oferite de sponsori care au dorit păstrarea anonimatului.

Cu această ocazie a fost lansat și volumul Eroi Călărășeni la Centenar realizat în cadrul proiectului cu același nume câștigat de Primăria Municipiului Călărași și finanțat de Ministerul Culturii și Identității Naționale.

Autor Florent MOCANU

Lasa un comentariu

automatizari porti Bucuresti mobilier scolar pressione alta cosa fare beton amprentat
beton amprentat
Béton Imprimé Montpellier Beton amprentat Inchirieri atv Bran Epilare cu ceara Iasiavocat suceava case in rate iasi
montaj tapet
avocat ploiesti - pahar carton
creare magazin online creare site web traduceri autorizate Iasi creare portal imobiliar creare portal stiri
» realizare site web