24 Sep 2018
Ultima ora
Home / Actualitate / Asociatia MICROREGIUNEA LUNCA ARGESULUI MOZACENI – APEL DE SELECTIE VERSIUNE SIMPLIFICATA PE MASURILE M3/3A SI M4/6A

Asociatia MICROREGIUNEA LUNCA ARGESULUI MOZACENI – APEL DE SELECTIE VERSIUNE SIMPLIFICATA PE MASURILE M3/3A SI M4/6A

Data lansarii apelului de selectie: 15.11.2017

 APEL DE SELECTIE VERSIUNE SIMPLIFICATA PE MASURILE M3/3A PROCESARE SI EXPLOATATII AGRICOLE SI M4/6A DEZVOLTAREA SECTORULUI NON-AGRICOL DIN ZONA GAL

 

   Masuri lansate: Asociatia MICROREGIUNEA LUNCA ARGESULUI MOZACENI anunta lansarea, in perioada  15.11.2017-29.12.2017, a urmatoarelor masuri:

  • Apel de selectie 1/2017 pe Masura M3/3A Procesare si exploatatii agricole
  • Apel de selectie 1/2017 pe Masura M4/6A Dezvoltarea sectorului non-agricol din zona GAL

Beneficiarii eligibili ai Masurii M3/3A Procesare si exploatatii agricole cuprind:

– pentru investitiile in exploatatiile agricole (detaliate, in ghidul solicitantului, la Capitolul 5, punctul a): Fermierii definiti conform Regulamentului (CE) 1307/ 2013, art. 4, ca fiind persoane fizice sau juridice sau un grup de persoane fizice sau juridice, indiferent de statutul juridic pe care un astfel de grup si membrii sai il detin in temeiul legislatiei nationale, ale caror exploatatii se situeaza pe teritoriul MICROREGIUNEA LUNCA ARGESULUI MOZACENI si care desfasoara o activitate agricola.

– pentru investitiile in procesarea/marketingul produselor agricole (detaliate, in ghidul solicitantului, la Capitolul 5, punctul b): Intreprinderile (microintreprinderi, intreprinderi mici si mijlocii conform Legii 346/2004 privind stimularea infiintarii si dezvoltarii intreprinderilor mici si mijlocii cu modificarile si completarile ulterioare, precum si intreprinderi mari), cooperativele si grupurile de producatori

Beneficiarii eligibili ai Masurii M4/6A Dezvoltarea sectorului non-agricol din zona GAL cuprind:

  • Micro‐intreprinderi si intreprinderi neagricole mici existente si nou‐infiintate (start‐ups) din spatiul rural;
  • Fermierii sau membrii unor gospodarii agricole (autorizati cu statut minim pe PFA) care isi diversifica activitatea de baza agricola prin dezvoltarea unei activitati neagricole in zona rurala in cadrul intreprinderii deja existente, incadrabile in micro‐intreprinderi si intreprinderi mici, cu exceptia persoanelor fizice neautorizate.

Fondurile disponibile pentru masurile lansate si suma maxima nerambursabila care poate fi acordata pentru un proiect sunt prezentate in continuare:

Masura M3/3A Procesare si exploatatii agricole: Fondul disponibil pentru masura lansata este de 542.598,78 euro iar suma maxima nerambursabila/proiect este de 100.000,00 euro.

Masura M4/6A Dezvoltarea sectorului non-agricol din zona GAL: Fondul disponibil pentru masura lansata este de 146.648,32 euro iar suma maxima nerambursabila/proiect este de 100.000,00 euro.

Data limita de primire a proiectelor/locul unde se pot depune proiectele: Proiectele se vor depune pana la data limita 29.12.2017, in intervalul orar 8.00 – 16.00, in fiecare zi lucratoare, la sediul MICROREGIUNEA LUNCA ARGESULUI MOZACENI din localitatea Mozaceni, judetul Arges, Sat Babaroaga, Str. Dr. Mina Minovici, Nr. 31, Cam. 1 si 2.

Informatii detaliate privind accesarea si derularea masurilor lansate sunt cuprinse in ghidurile solicitantului elaborate de GAL pentru masurile M3/3A Procesare si exploatatii agricole si M4/6A Dezvoltarea sectorului non-agricol din zona GAL, aceste documente fiind disponibile pe pagina web a GAL, www.mlam.ro. Datele de contact unde solicitantii pot obtine informatii suplimentare sunt urmatoarele: telefon 0248 697 414 sau la adresa de e-mail info@mlam.ro, pagina web www.mlam.ro. De asemenea, informatii detaliate aferente masurilor lansate sunt disponibile la sediul MICROREGIUNEA LUNCA ARGESULUI MOZACENI pe suport tiparit.

Apelurile de selectie pe masurile M3/3A si M4/6A au fost aprobate de catre Consiliul Director al ASOCIATIEI MICROREGIUNEA LUNCA ARGESULUI MOZACENI, conform Deciziilor Consiliului Director nr.395/07.11.2017 (pentru Masura M4/6A) si nr.396/07.11.2017 (pentru masura M3/3A).

Autor Florent MOCANU

Lasa un comentariu

automatizari porti Bucuresti oferte last minute egipt
sejur individual
cabinet kinetoterapie Bucuresti hormigon impreso alicante
beton amprentat
beton amprentat

beton amprentatdetergenti rufe
avocat ploiesti
avocat suceava tractari auto nadlac
pelerinaj israel
tractari auto nadlac hotel iasi avocat ploiesti stiri botosani - pahar carton
- hormigon impreso alicante
- cursuri contabilitate Bucuresti
- dezmembrari microbuze Iasi
- realizare site web
videochat constanta cabina foto bucuresti gradinita sector 1
montaj tapet
creare magazin online promovare site creare site web traduceri autorizate Iasi creare magazin online promovare Google Adwords dezvoltare aplicatii web promovare site web Campanii de link building Promovare Google creare portal imobiliar creare portal stiri
» realizare site web
bijuterii argint Pandora
cazare pensiune Sinaia
tavane extensibile