13 Dec 2017
Ultima ora
Home / Actualitate / Asociatia Grupul de Actiune Locala Meleagurile Cricovului – APEL DE SELECTIE VERSIUNE SIMPLIFICATA

Asociatia Grupul de Actiune Locala Meleagurile Cricovului – APEL DE SELECTIE VERSIUNE SIMPLIFICATA

Data lansarii apelului de selectie: 07.12.2017

APEL DE SELECTIE VERSIUNE SIMPLIFICATA

   Masuri lansate: Asociatia Grupul de Actiune Locala Meleagurile Cricovului anunta lansarea Apelului de selectie de proiecte Nr. 1/2017 pentru Masura M3/6A Sprijin forfetar acordat pentru activitatile non-agricole in perioada 07.12.2017 – 31.01.2018 .

   Beneficiarii eligibili ai Masurii M3/6A Sprijin forfetar acordat pentru activitatile non-agricole cuprind:

  • Fermierii sau membrii unei gospodarii agricole care isi diversifica activitatea prin infiintarea unei activitati neagricole pentru prima data (autorizati cu statut minim de PFA);
  • Micro-intreprinderi si intreprinderi mici existente, care isi propun activitati neagricole pe care nu le-au mai efectuat pana la data aplicarii pentru sprijin;
  • Micro-intreprinderi si intreprinderi mici noi, infiintate in anul depunerii aplicatiei de finantare sau cu o vechime de maximum 3 ani fiscali consecutivi, care nu au desfasurat activitati pana in momentul depunerii acesteia (start-ups).

  Fondurile disponibile pentru masura lansate si suma maxima nerambursabila care poate fi acordata pentru un proiect sunt prezentate in continuare:

 

Masura Fondul disponibil/ masura Suma maxima nerambursabila care poate fi acordata pentru finantarea unui proiect
Masura M3/6A Sprijin forfetar acordat pentru activitatile non-agricole 100.000,00 euro 50.000,00 euro
 

TOTAL

Fond disponibil alocat in sesiune

100.000,00 euro

  Data limita de primire a proiectelor/locul unde se pot depune proiectele: Proiectele se vor depune pana la data limita 31.01.2018 la sediul GAL Meleagurile Cricovului din localitatea Urlati, judetul Prahova, Str. Tudor Vladimirescu, nr. 29, in intervalul orar 8.00 – 16.00.

   Informatii detaliate privind accesarea si derularea masurii lansate sunt cuprinse in ghidul solicitantului cu documentele anexe elaborate de GAL pentru Masura M3/6A Sprijin forfetar acordat pentru activitatile non-agricole, acestea fiind disponibile pe pagina web a GAL, www.galmeleagurilecricovului.ro. Datele de contact unde solicitantii pot obtine informatii suplimentare sunt urmatoarele: telefon 0758249698 (Chezan Rodica – Reprezentant legal), e-mail contact@galmeleagurilecricovului.ro, pagina web www.galmeleagurilecricovului.ro. De asemenea, informatii detaliate aferente masurii lansate sunt disponibile la sediul GAL Meleagurile Cricovului pe suport tiparit.

Autor Florent MOCANU

Lasa un comentariu