26 Apr 2018
Ultima ora
Home / Actualitate / Arges: Profil de somer

Arges: Profil de somer

somaj

Conform datelor oficiale, din cei 18.396 de şomeri înregistraţi la nivelul judeţului Argeş în luna decembrie a anului trecut, bărbaţii au fost majoritari, aceştia deţinând o pondere de 56,5% în total. Analiza şomerilor înregistraţi – indemnizaţi şi neindemnizaţi – după nivelul de instruire, evidenţiază preponderenţa celor cu un nivel de instruire primar, gimnazial şi profesional cu o greutate specifică de 83,3% în totalul şomerilor neindemnizaţi şi a celor cu un nivel de instruire liceal şi postliceal cu o greutate specifică de 50,6% în totalul şomerilor indemnizaţi.

Numărul şomerilor neindemnizaţi aflaţi în evidenţele AJOFM Argeş a fost de 11.129 persoane (din care 4.656 erau femei), în creştere cu 4% faţă de sfârşitul lunii octombrie 2013. Indemnizaţiile medii în luna noiembrie 2013 la nivelul judeţului au fost de 441 lei pentru şomaj şi de 214 lei pentru absolvenţi şi militari. Ponderea şomerilor înregistraţi în populaţia stabilă în vârstă de 18-62 ani a fost de 4,4%.

Claudiu Diţa

 

Autor Florent MOCANU

Lasa un comentariu

oferte hoteluri turcia
oferte last minute egipt
sejur individual
hormigon impreso alicante
beton amprentat
beton amprentat

pompe de caldura

beton amprentatdetergenti rufe
avocat ploiesti
avocat suceava tractari auto nadlac
pelerinaj israel
tractari auto nadlac hotel iasi avocat ploiesti stiri botosani - pahar carton
- hormigon impreso alicante
- cursuri contabilitate Bucuresti
- dezmembrari microbuze Iasi
- realizare site web
videochat constanta gradinita sector 1
montaj tapet
transport persoane Germania
creare magazin online promovare site creare site web traduceri autorizate Iasi creare magazin online promovare Google Adwords dezvoltare aplicatii web promovare site web Campanii de link building Promovare Google creare portal imobiliar creare portal stiri
» realizare site web
bijuterii argint Pandora
cazare pensiune Sinaia
vacante exotice