20 Iul 2019
Ultima ora
Home / Actualitate / Dambovita: Activitati educative organizate de Consiliul Judetean in cadrul Programului pentru scoli al Romaniei

Dambovita: Activitati educative organizate de Consiliul Judetean in cadrul Programului pentru scoli al Romaniei

În data de 20 mai 2019, Consiliul Județean Dâmbovița, cu sprijinul Inspectoratului Școlar Județean Dâmbovița, va organiza la Școala Gimnazială „Matei Basarab” Târgoviște, concursul de creație plastică „MĂRUL DE AUR”, la care vor participa 425 de elevi din învățământul primar.

Acțiunea vizează conștientizarea în rândul elevilor a unei alimentații sănătoase, bazate pe consumul de fructe și legume proaspete.

Acțiunile se vor derula în cadrul „Programului pentru școli al României”, finanțat prin Fondul European de Garantare Agricolă, programate în semestrul II al  anului școlar 2018-2019.

Elevii vor fi răsplătiți cu premii ce vor consta în diplome, cărți despre alimentația sănătoasă, un pachet de rechizite pentru fiecare participant și fructe. Produsele vor fi achiziționate de Consiliul Județean Dâmbovița și vor fi livrate unității de învățământ.

Tot în cadrul „Programului pentru școli al României”, în perioada 8 aprilie – 19 aprilie 2019, Consiliul Județean Dâmbovița a desfășurat, cu sprijinul Inspectoratului Școlar Județean Dâmbovița, în 15 de unități de învățământ primar din județul Dâmbovița, concursul de creație plastică: „Noroc cu laptele”, la care au participat 2.100 de elevi, activitate educativă ce a urmărit conștientizarea în rândul elevilor a unei alimentații sănătoase, bazate pe consumul de lapte și produse lactate.

Cu acest prilej, elevii au primit diplome și un ”pachet de rechizite” pentru fiecare participant precum și produse lactate (kefir) necesare activității de degustare.

Consiliul Județean Dâmbovița își propune să încurajeze și pe viitor implicarea cât mai multor școli din județ în activități de acest fel.

Autor Florent MOCANU

Lasa un comentariu

automatizari porti Bucuresti cabinet kinetoterapie Bucuresti hormigon impreso alicante
beton amprentat
beton amprentat

beton amprentatdetergenti rufe
Béton Imprimé Montpellier Laminina Beton amprentat Inchirieri atv Bran Epilare cu ceara Iasiavocat suceava tractari auto nadlac
pelerinaj israel
tractari auto nadlac laminina
case in rate iasi
montaj tapet
hotel barlad
hotel iasi avocat ploiesti - pahar carton
- hormigon impreso alicante
- cursuri contabilitate Bucuresti
- realizare site web
videochat constanta cabina foto bucuresti gradinita sector 1
creare magazin online promovare site creare site web traduceri autorizate Iasi creare magazin online promovare Google Adwords dezvoltare aplicatii web promovare site web Campanii de link building Promovare Google creare portal imobiliar creare portal stiri
» realizare site web
bijuterii argint Pandora
cazare pensiune Sinaia
tavane extensibile