15 Oct 2019
Ultima ora
Home / Actualitate / Achizitionarea unui autoturism – decizie importanta, ce trebuie luata cu atentie!

Achizitionarea unui autoturism – decizie importanta, ce trebuie luata cu atentie!

ttttttt-300x134

Asociaţia Naţională pentru Protecţia Consumatorilor şi Promovarea Programelor şi Strategiilor din România –A.N.P.C.P.P.S.România – o9atitudine ! – InfoCons face public studiul privind autoturismele. În cadrul studiului au fost testate un număr de 282 modele, de la 32 producători, dintre care amintim: Skoda , Volkswagen, Opel, Fiat, Ford, Audi, Chevrolet.

Modelele testate se găsesc la vânzare pe tot teritoriul Uniunii Europene, iar A.N.P.C.P.P.S.Romania – o9atitudine ! – InfoCons îşi propune, ca în baza dreptului fundamental de a alege în cunoştinţă de cauză, să informeze corect consumatorii români atât din România cât şi din diaspora pentru a ajuta în alegerea corectă a celor mai bune produse.

În cadrul studiului au fost acordate peste 35 de scoruri pentru diverse teste, de la uşurinţă în conducere, utilizarea de către familii şi persoane în vârstă. De asemenea, a fost măsurat şi consumul real, în funcţie de diverse scenarii (conducere în oraş, în afara oraşului, pe autostradă).

Autor Florent MOCANU

Lasa un comentariu

automatizari porti Bucuresti cabinet kinetoterapie Bucuresti mobilier scolar beton amprentat
beton amprentat

beton amprentatdetergenti rufe
Béton Imprimé Montpellier Laminina Beton amprentat Inchirieri atv Bran Epilare cu ceara Iasiavocat suceava tractari auto nadlac
tractari auto nadlac case in rate iasi
montaj tapet
hotel barlad
hotel iasi avocat ploiesti - pahar carton
- realizare site web
videochat constanta cabina foto bucuresti gradinita sector 1
creare magazin online promovare site creare site web traduceri autorizate Iasi creare magazin online promovare Google Adwords dezvoltare aplicatii web promovare site web Campanii de link building Promovare Google creare portal imobiliar creare portal stiri
» realizare site web
bijuterii argint Pandora
cazare pensiune Sinaia
tavane extensibile